Omschrijving

Wil jij werken waar geen één dag hetzelfde is? Het HR&D team van Zorg in de Wijk (Thuiszorg) zoekt per 1 december 2021 een ondernemende praktijkadviseur Leren & Ontwikkelen. Onze visie op leren is: bij Cordaan blijf je leren en ontwikkelen voor de cliënt, voor jezelf en voor onze toekomst. Wil jij hier een bijdrage aan leveren dan, gaan wij graag met jou in gesprek!

Waar kom je te werken:
Samen met HR adviseurs en Recruiters ondersteunen wij als Praktijkadviseur de zorgprofessionals en zorgmanagers om zo goed mogelijk hun werk te kunnen doen. Cordaan Zorg in de Wijk kent 1000 zorgprofessionals die dagelijks zorg thuis leveren aan Amsterdammers.
Wij stimuleren dagelijks het leren en ontwikkelen van onze zorgprofessionals en teams, denk hierbij aan een ontwikkelspreekuur en regelmatig overleg met onze managers. Daarnaast ontwikkelen wij op dit moment een leerprogramma vakinhoudelijk leiderschap voor verzorgende en verpleegkundigen dat medio mei van start gaat. Hier ga jij ook aan bijdragen.

Jouw taken:

 • Je adviseert gevraagd en ongevraagd op meerdere lagen in de organisatie, namelijk de zorgprofessional, de manager en op organisatie niveau;
 • Samen met je collega’s voer je het scholingsprogramma ‘Vakinhoudelijk Leiderschap’ uit. Je ontwerpt mede het leerprogramma en traint meerdere groepen zorgprofessionals en begeleidt hen tijdens het hele programma;
 • Je organiseert maandelijks een leer- en ontwikkelspreekuur waarin je zorgprofessionals en management adviseert;
 • Je bent actief betrokken bij het opleiden, adviseren en coachen van werkbegeleiders;
 • Je verzorgt de plaatsing en startbijeenkomsten van nieuwe stagiairs en je werkt nauw samen met onderwijsinstellingen in en rondom Amsterdam;
 • Je bent in staat middels een intake een leervraag te verhelderen, te adviseren op de leervorm, je denkt mee over de borging in de praktijk en kan een scholing ontwerpen.

Vereisten

Wie ben jij?

Vind jij het leuk om je bezig te houden met het adviseren en organiseren van alles omtrent leren & ontwikkelen voor onze zorgprofessionals?
Wij zoeken een collega die ambitieus en leergierig is. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden. Je hebt een positieve, kritische blik en zoekt altijd naar de beste oplossing voor een probleem. Je krijgt veel energie van trainingen geven en vindt het leuk om regelmatig (online) voor de groep te staan.

Hier herken jij je ook in: 
- Een opleidingsachtergrond (hbo werk- en denkniveau) bij voorkeur op het vlak van leren & ontwikkelen.
- Je hebt ruime ervaring in het ontwikkelen en realiseren van passende scholing/ leerinterventies. Je bent innovatief in het bedenken van leervormen;
- Je hebt (ruime) ervaring als docent of trainer voor een groep. Je bent gewend om ook online/digitaal trainingen en/of sessies te geven en met groepen te werken.
- Ervaring in/affiniteit met de zorgsector.
- Met voorkeur heb je ervaring met teamdynamiek en de impact op het leren het ontwikkelen

Wat krijg jij van Cordaan?

 • Uitdagende functie van 32-36 uur per week;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 50 (min. € 2.631,63 en max. € 3.818,87 bruto per maand exclusief 8% vakantietoeslag op basis van een dienstverband van 36 uur);
 • Vaste eindejaarsuitkering (8,33%);
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Tegemoetkoming in de reiskosten en een fietsenplan;
 • Werktelefoon en laptop.

Nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan nu!

Als jouw profiel aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Meer informatie over Cordaan vind je op onze website www.cordaan.nl. Je kunt voor vragen contact opnemen met Nicky van Veenhuizen, Recruiter, via telefoonnummer 06-11865088.

Thuiswerken

Vanwege COVID-19 wordt er op dit moment thuis gewerkt en niet in het Havengebouw in Amsterdam.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature