Omschrijving

Wil jij werken waar geen één dag hetzelfde is? De Cordaan Academie zoekt voor de Cordaan Academie VGZ/GGZ per direct een ondernemende, verbindende, en communicatieve Praktijkadviseur Leren & Ontwikkelen. Je bent een ervaren zorg professional met veel ervaring in 1 of meerdere doelgroepen in de VGZ/GGZ, ervaring in het begeleiden van leerlingen en stagiaires, je hebt didactische vaardigheden en kennis van leerinterventies. Vind jij het leuk om het leren en ontwikkelen te organiseren voor onze zorgprofessionals? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (28-36 uur p.w.) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG50; (min. €3025,- en max. €4061,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.).
  (Per oktober verhogen de lonen in het CAO VVT met 5%);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als Praktijkadviseur L&O ben je onderdeel van de Cordaan Academie. Je werkt voor verschillende teams binnen één of meerdere domeinen in de VGZ/GGZ, daar beng je – op teamniveau- in kaart wat de leerwensen en behoefte zijn en zet deze om in leerinterventies. Je geeft uitvoering aan de kerntaken van de Cordaan Academie, waarbij duurzame ontwikkeling van de professional het uitgangspunt is. Dit omvat zowel het basisaanbod van de Cordaan Academie op het gebied van leren en ontwikkelen alsook adviezen die leiden tot een optimalisatie van het leer-/werkklimaat binnen het team.

Verder:

 • Plan, coördineer en ontwikkel je opleidingstrajecten en -activiteiten, adviseert leidinggevenden, teams en medewerkers ten aanzien van leren en ontwikkelen waarbij de scholingscyclus richting geeft in de te zetten stappen;
 • Coach je de werkbegeleiders, in lijn met de visie op leren en ontwikkelen van Cordaan;
 • Geef je scholing en training zowel in groepen als on the job. Je ondersteunt werkbegeleiders met het begeleiden van leerlingen en stagiaires en houdt mede zicht op hun leerproces. Ook lever je een bijdrage in het bevorderen en creëren van een inspirerend werk en leerklimaat;
 • Overleg je samen met de (team) managers van je locaties hoe er invulling gegeven wordt aan het scholingsprogramma;
 • Stem je af met jouw collega praktijkadviseurs, de adviseur L&O en de HR-adviseurs en je ontmoet regelmatig je collega’s tijdens overleg of binnen projecten die je gezamenlijk oppakt.
 • Kortom, een uitdagende functie en een unieke kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van zorgprofessionals en de zorg in Amsterdam. Lijkt het jou leuk om mee te denken, te pionieren en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze medewerkers? Dan zijn we opzoek naar jou!

Vereisten

Wie ben jij?

Als praktijkadviseur Leren en Ontwikkelen ben je:

 • In het bezit van een zorg en/of welzijnsdiploma en een relevant HBO diploma;
 • Heb je kennis en vaardigheden op het gebied van didactiek, deskundigheidsbevordering en methodisch werken;
 • Heb je kennis van de nieuwe en moderne manieren van leren en kunt deze integreren naar de praktijk;
 • In het bezit over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal;
 • Heb je sterke sociale vaardigheden zoals tact en inlevingsvermogen en hebt daarnaast overtuigingskracht en je weet hoe je moet omgaan met conflicten.

Enthousiast?
En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen Marte Linthout, mlinthout@cordaan.nl en 06-48 42 99 35 of vanaf 18 september met Kellie van Gemert, kvangemert@cordaan.nl en 06-10 33 90 20. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Esther Elfering (recruiter) via 06 - 11 71 45 26 of eelfering@cordaan.nl.  Intern solliciteren is mogelijk tot maandag 06 oktober.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature