Omschrijving

Wil jij werken waar geen één dag hetzelfde is? De Cordaan Academie zoekt voor de domeinen in de ouderenzorg Wonen met Zorg voor Ouderen (WMZO) en Zorg in de Wijk (ZidW) per direct een ondernemende, verbindende, en communicatieve Praktijkadviseur Leren & Ontwikkelen. Je bent een ervaren verpleegkundige met didactische vaardigheden en hebt kennis over leerinterventies. Vind jij het leuk om het leren en ontwikkelen te organiseren voor onze zorgprofessionals? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een grote organisatie waarbij veel aandacht is voor persoonlijke groei. Daarnaast krijg je:

 • Een contract (32-36 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 50, (min. €3.097,- en max €4.264,- bruto o.b.v. 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn; collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Uitstekende loopbaankansen, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, gerichte trainingen en opleidingsmogelijkheden;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Binnen het domein Ouderenzorg breng je op team- en locatieniveau in kaart wat de leerwensen en behoefte zijn en zet deze om in leerinterventies. Verder: 

 • Plan, coördineer en ontwikkel je opleidingstrajecten en -activiteiten, adviseert leidinggevenden, teams en medewerkers ten aanzien van leren en ontwikkelen waarbij de scholingscyclus richting geeft in de te zetten stappen;
 • Coach je de werkbegeleiders, in lijn met de visie op leren en ontwikkelen van Cordaan;
 • Geef je scholing en training zowel in groepen als on the job. Je ondersteunt werkbegeleiders met het begeleiden van leerlingen en stagiaires en houdt mede zicht op hun leerproces. Ook lever je een bijdrage in het bevorderen en creëren van een inspirerend werk en leerklimaat;
 • Overleg je samen met de (team) managers van je locaties hoe er invulling gegeven wordt aan het scholingsprogramma;
 • Stem je af met jouw collega praktijkadviseurs, de adviseur L&O en de HR-adviseurs en je ontmoet regelmatig je collega’s tijdens overleg of binnen projecten die je gezamenlijk oppakt.

Kortom, een uitdagende functie met veel vrijheid en een unieke kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van zorgprofessionals en de zorg in Amsterdam. Lijkt het jou leuk om mee te denken, te pionieren en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze medewerkers? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Vereisten


Wie ben jij?

Als praktijkadviseur Leren en Ontwikkelen:

 • Ben je gediplomeerd verpleegkundige en in het bezit van een relevant hbo-diploma; 
 • Heb je kennis en vaardigheden op het gebied van didactiek, deskundigheidsbevordering en methodisch werken;
 • Heb je kennis van de nieuwe en moderne manieren van leren en kunt deze integreren naar de praktijk; 
 • Beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal;
 • Heb je  sterke sociale vaardigheden zoals tact en inlevingsvermogen. Je hebt daarnaast overtuigingskracht en weet hoe je moet omgaan met conflicten.

Waar ga je werken?
Als Praktijkadviseur Leren en Ontwikkelen ben je onderdeel van de Cordaan Academie en werk je op één of meerdere locaties/regio's van de domeinen in de Ouderenzorg. Voor overleggen ontmoeten wij elkaar op het Havengebouw, op loopafstand van Amsterdam CS en binnen deze functie werken we hybride.

Enthousiast?

Ben jij de praktijkadviseur Leren en Ontwikkelen die wij zoeken? Solliciteer direct online! Solliciteren is mogelijk tot en met dinsdag 28 november.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.


Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen Bianca Van Vliet (coördinator a.i CA Ouderenzorg) via 06-2168 9174 of bvanvliet@cordaan.nl. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Marloes Alteveer (recruiter) via 06 -  4843 0289 of malteveer@cordaan.nl.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature