Omschrijving

Voor onze locaties De Gooyer, Berkenstede en De Diem zijn wij per 01 september op zoek naar een ervaren praktijkverpleegkundige voor 32 uur per week.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

  • Een jaarcontract (32 uur p.w.) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris en inschaling zijn conform CAO VVT, FWG 55 (min. € 2.700,- en max. € 4.286 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • Cordaan heeft een fietsenplan en vergoed tot €80.- per jaar aan fietsreparaties;
  • Een leuke bonus bij het aandragen van een nieuwe collega!
  • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing.

Wat ga je doen?

Als praktijkverpleegkundige heb je een monitorfunctie voor de specialisten ouderengeneeskunde. Je verricht gedelegeerde medisch technische handelingen waaronder bijv. wondbehandelingen. Je organiseert en onderhoud tevens spreekuren. Je werkt nauw samen met de verzorging, de medische en paramedische disciplines. Je initieert, controleert en evalueert ingezette behandelingen in overleg met de artsen en zelfstandig - voor zover protocollair is vastgelegd. Daarnaast heb je een belangrijke rol in (verpleegkundige) diagnostiek en behandeling. In deze hoedanigheid geef je instructie en advies aan zorgmedewerkers op de diverse zorgafdelingen. Je levert bijdragen aan de ontwikkeling en verbetering van zorginhoudelijk beleid en ontwikkelt, in samenwerking met de specialisten ouderengeneeskunde, procedures en richtlijnen. Tot slot ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling van de functie van de praktijkverpleegkundige.

Vereisten

Waar ga je werken?

We zijn op zoek naar een praktijkverpleegkundige voor de volgende locaties:

  • De Gooyer (Amsterdam-Oost)
  • Berkenstede (Diemen-Zuid)
  • De Diem (Diemen)

Het is mogelijk (in overleg) dat je wordt ingezet voor meerdere locaties.

Wie ben jij?

Je hebt een diploma op verpleegkundig gebied niveau 4 en een aantal jaren brede praktijkkennis opgedaan, bij voorkeur in de ouderenzorg. Het gevolgd hebben van een opleiding tot praktijkverpleegkundige is een voorwaarde. Je bent in staat zelfstandig te werken maar bent ook een teamspeler. Je hebt overtuigingskracht, kunt prioriteiten stellen, bent empathisch, tactvol en nauwkeurig. Je staat stevig in je schoenen, beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en hebt een grote mate van pioniersgeest. Ook vind je het leuk om (toekomstige) PVK’s op te leiden. Beschikking over een auto en rijbewijs is een pré. Ben je verpleegkundige (niveau 4/5) met ruime ervaring in de ouderenzorg, en ben je bereid om een opleiding tot PVK te volgen? Dan ben je ook vrij om op deze vacature te reageren.

Enthousiast?

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Na het indienen van je sollicitatie ontvang je altijd een ontvangstbevestiging, deze niet ontvangen? Check voor de zekerheid je ongewenste postvak. Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Marjo Scheffer (Manager Behandelzaken) via mscheffer@cordaan.nl.

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature