Praktijkverpleegkundige - In Het Zomerpark

Omschrijving

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

  • Een jaarcontract (16 uur per week, woensdag vaste werkdag) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris en inschaling zijn conform CAO VVT in FWG 55 min € 2.533,- en max. €4.021,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Scholingsmogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Wie ben jij?
Je bent gediplomeerd hbo verpleegkundige. Daarnaast heb je de opleiding tot praktijkverpleegkundige in het verpleeghuis afgerond. Je hebt een aantal jaren brede praktijkervaring opgedaan, bij voorkeur in een verpleeghuis. Je bent in staat zowel zelfstandig als samen te werken en weet je eigen prioriteiten te stellen. Je hebt overtuigingskracht, bent empathisch, tactvol en nauwkeurig en staat stevig in je schoenen. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en een pioniersgeest.

Vereisten

Waar ga je werken?
Er is vacature ruimte in In Het Zomerpark in Nieuw-Vennep. Dit moderne woon- en zorgcentrum biedt allerlei vormen van zorg: er wonen cliënten die alleen lichte ADL-ondersteuning nodig hebben tot cliënten die ten gevolge van ernstige chronische ziektebeelden veel (verpleegtechnische) zorg behoeven. Ten slotte heeft In het Zomerpark twee gesloten psychogeriatrische afdelingen, waar volgens de nieuwste inzichten bewoners met een ernstig dementieel ziektebeeld verzorgd worden. In Het Zomerpark ligt gelegen in Haarlemmermeer in een groene omgeving in het hart van de randstad, een stedelijk karakter en toch in de polder. Een ideale werk- en woonomgeving voor mensen die op zoek zijn naar een rustige buurt dichtbij het strand met een goede verbinding naar Amsterdam en omstreken.

Wat ga je doen?

Als praktijkverpleegkundige heb je een monitorfunctie voor de specialisten ouderengeneeskunde. Hierbij triageer je, verricht je werkzaamheden bij nieuwe cliënten en verricht je door de artsen geïndiceerde medisch-technische c.q. verpleegtechnische handelingen, waaronder wondbehandelingen. Je werkt nauw samen met de verzorging, de medische en paramedische disciplines. Je initieert, controleert en evalueert ingezette behandelingen in overleg met de artsen en zelfstandig - voor zover protocollair is vastgelegd. Daarnaast heb je een belangrijke rol in (verpleegkundige) diagnostiek en behandeling. In deze hoedanigheid geef je instructie en advies aan zorgmedewerkers op de diverse zorgafdelingen. Je levert bijdragen aan de ontwikkeling en verbetering van zorginhoudelijk beleid en ontwikkelt, in samenwerking met de specialisten ouderengeneeskunde, procedures en richtlijnen. Je draagt bij aan de ontwikkeling en uitvoering van spreekuren. En bent lid van de vakgroep praktijkverpleegkundigen van cordaan. Tot slot ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling van de functie van de praktijkverpleegkundige.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jaap Kamphuis (manager behandelzaken) via 06-52717479. Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature