Praktijkverpleegkundige ouderenzorg

Omschrijving

Wat ga je doen?

Als praktijkverpleegkundige heb je een monitorfunctie voor de specialisten ouderengeneeskunde. Je verricht gedelegeerde medisch technische handelingen waaronder bijv. wondbehandelingen. Je organiseert en onderhoud tevens spreekuren. Je werkt nauw samen met de verzorging, de medische en paramedische disciplines. Je initieert, controleert en evalueert ingezette behandelingen in overleg met de artsen en zelfstandig - voor zover protocollair is vastgelegd. Daarnaast heb je een belangrijke rol in (verpleegkundige) diagnostiek en behandeling. In deze hoedanigheid geef je instructie en advies aan zorgmedewerkers op de diverse zorgafdelingen. Je levert bijdragen aan de ontwikkeling en verbetering van zorginhoudelijk beleid en ontwikkelt, in samenwerking met de specialisten ouderengeneeskunde, procedures en richtlijnen. Tot slot ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling van de functie van de praktijkverpleegkundige.
 

Waar ga je werken?

Er is vacature ruimte in:

Amsterdam Oost (Diemen, uren in overleg)

Amsterdam Zuid (uren in overleg)

Het is mogelijk (in overleg) dat je wordt ingezet voor meerdere locaties.

Dit zijn verpleeghuizen waar psychogeriatrische en somatische verpleeghuiszorg geboden wordt.

 

Vereisten

Wie ben jij?

Je hebt een diploma op verpleegkundig gebied niveau 5 en een aantal jaren brede praktijkkennis opgedaan bij voorkeur in de ouderenzorg. Het gevolgd hebben van een opleiding tot praktijkverpleegkundige of de bereidheid hebben deze te gaan volgen, is een voorwaarde. Je bent in staat zelfstandig te werken maar bent ook een teamspeler. Je hebt overtuigingskracht, kunt prioriteiten stellen, bent empathisch, tactvol en nauwkeurig. Je staat stevig in je schoenen, beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en hebt een grote mate van pioniersgeest. Beschikking over een auto en rijbewijs is een pré.

 

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
  • Salaris en inschaling zijn conform CAO VVT, FWG 55 min. €2.533,- en max. €4,021- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 7,4%
  • Scholingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jaap Kamphuis (manager behandelzaken) via 06-52717479 of Hendrina van IJsseldijk via 06-13646471 (praktijkverpleegkundige). Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.