Praktijkverpleegkundige VGZ

Omschrijving

De baan 

Als praktijkverpleegkundige voor mensen met een verstandelijke beperking heeft u een belangrijke rol in (verpleegkundige) diagnostiek en behandeling. Zo voert u zelfstandig spreekuren voor wonden, diabetes, preventie hart- en vaatziekten, syndroomgebonden screeningsprogramma’s en periodieke controle bij anti-psychotica gebruik, onder supervisie van huisartsen en artsen verstandelijk gehandicapten (AVG). Daarnaast heeft u een monitorfunctie voor de artsen en verricht u door de artsen geïndiceerde medisch-technische c.q. verpleegtechnische handelingen. U werkt nauw samen met de begeleiders, de medische en de paramedische disciplines. U initieert, controleert en evalueert ingezette behandelingen in overleg met de artsen en zelfstandig voor zover protocollair is vastgelegd. Tevens geeft u instructie en advies aan zorgmedewerkers op de diverse woonlocaties. U levert bijdragen aan de ontwikkeling en verbetering van zorginhoudelijk beleid en ontwikkelt, in samenwerking met de AVG's, procedures en richtlijnen.

 

Uw kwaliteiten 

U heeft een diploma op verpleegkundig gebied niveau 5 en een aantal jaren brede praktijkkennis opgedaan bij voorkeur in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Het gevolgd hebben van een opleiding tot praktijkverpleegkundige of de bereidheid hebben deze te gaan volgen, is een voorwaarde. U bent in staat zelfstandig te werken maar ook een teamspeler. U heeft overtuigingskracht, kunt prioriteiten stellen, bent empathisch, tactvol en nauwkeurig. U staat stevig in uw schoenen, beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en een grote mate van pioniersgeest. Beschikking over een auto en rijbewijs is een pré.

 

De werkplek
U zult werkzaam zijn op grotere locaties zoals de Werf, Nieuw Sloten en Parkhof, maar ook werkzaamheden op andere kleinere woonlocaties zullen tot uw takenpakket behoren. Op deze locaties wonen cliënten van alle leeftijden met een verstandelijke handicap van wisselende ernst.

 

Vereisten

Ons aanbod 

Wij bieden u een prettige werkomgeving waarbij u samenwerkt met drie collega’s praktijkverpleegkundigen, AVG's, huisartsen, secretaresses, paramedische collega's en gedragsdeskundigen. Wij bieden u een jaarcontract van 32-36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en de inschaling is conform CAO en bij een afgeronde opleiding tot praktijkverpleegkundige ingeschaald in FWG 55. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

 

Informatie & solliciteren Herkent u uzelf in dit profiel? 

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij uw cv een uitgebreide motivatie. Voor meer informatie over deze functie kunt u bellen met Inge Piels of Juliette Vaissier (praktijkverpleegkundigen) tel. 020-6306114. 

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.