Omschrijving

Wil jij jouw klanten en collega’s de beste dienstverlening en ervaring geven? En echt je steentje bijdragen aan het ontzorgen van de Zorg? Ben je gedreven en altijd op zoek naar de beste oplossing? Hou je ervan om door te ontwikkelen in proces en systeem en mee te draaien in een grootschalig verander traject? Dan is Cordaan op zoek naar jou!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (36 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris naar gelang ervaring conform CAO VVT, FWG 50 (Min. €2.176,- en max €3.942,- bruto o.b.v. 36 uur p.w. of FWG 55 (Min. €2.937,- en max. €4.426,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Gedeeltelijke reiskostenvergoeding;
 • Cordaan faciliteert thuiswerken;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing.


Wat ga je doen?

Je gaat in een nieuwe rol onderdeel uitmaken van de afdeling ICT. Deze afdeling beheert een aantal grote applicaties, waaronder personele, plannings-, zorg- en financiële systemen ter ondersteuning van het zorgproces.

Binnen Cordaan zijn we volop aan het werk om het leven van onze collega’s zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit doen we door het inzetten van de Cordaan Service organisatie. Hierin komen alle diensten die onze zorg collega’s ondersteunen samen; een plek en een ingang voor alle vragen! Hiervoor hebben we het systeem Freshworks aangeschaft. Jij zult een belangrijke rol spelen in de verdere implementatie, configuratie en vooral de doorontwikkeling van deze applicatie. Met als doel de beste configuratie, met de beste processen zodat we op de meest efficiënte en vooral klantvriendelijke manier onze collega’s kunnen helpen. Je zult in deze rol dan ook veel contact hebben met andere ondersteunende diensten en zorg collega’s. Continue verbeteren staat bij ons centraal, dus in deze functie ben je nooit “uit ontwikkelt!”

In eerste instantie zal je deel uitmaken van het project Cordaan Service Portaal, daarna zul jij deel uit maken van het team Digitalisering, waarbij jij je rol en de applicatie verder zal ontwikkelen..


Waar kun je zoal verder aan denken?

Functionele ontwerpen en oplossingen. Procesoptimalisatie en continue verbeteren van de workflows in, voor en met de keten. Continue verbeteren van processen en workflows binnen het systeem in nauwe samenwerking met de servicedesk. Uitbreiden en door ontwikkelen van functionaliteiten. Ontsluiten nieuwe diensten binnen het CSP en zorgdragen voor goede rapportage en dashboarding. Analyse van processen en proactief verbeteren in samenwerking met de keten. Functionele vraag vertalen naar configuratie en ontwikkeling in de software.

Een passie voor dienstverlening en processen is een vereiste!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde relevante HBO/WO-opleiding;
 • Je bent een resultaatgerichte proces denker, omgevingsbewust en kan onder externe druk het overzicht behouden;
 • Je bent zeer klantgericht, communicatief sterk en hebt een uitstekend gevoel voor belangen, behoeften en krachtenvelden binnen de organisatie;
 • Meegaan met innovaties alsmede een drive om daar een grote eigen bijdrage aan te willen leveren is voor jou een belangrijke motivatie;
 • Je bent goed met processen en bekend met de methodiek BiSL en beschikt over kennis van het gebruik van software applicaties en relevante ITIL-processen;
 • Ervaring met de applicatie Freshworks is een pre;
 • Ervaring met service organisaties zoals klant contact centers en helpdesks is een pre


Waar ga je werken?
Een afwisselende baan waarmee je voor onze klanten in de zorg het verschil maakt. Je krijgt bij ons veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid. Wij werken samen in een informele en collegiale sfeer. Je werkplek bevindt zich op het Havengebouw, gelegen naast Amsterdam Centraal station. Daarnaast zal je naar locaties toe gaan en gedeeltelijk thuiswerken, daarin vragen wij flexibiliteit.

Enthousiast? En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annemieke Mallie (Manager ICT Digitalisering) via amallie@cordaan.nl. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Esther Elfering (recruiter) via 06 - 11 71 45 26 of eelfering@cordaan.nl. Solliciteren is mogelijk tot en met 10 oktober.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature