Omschrijving

Het Expertisecentrum Mantelzorgondersteuning Amsterdam van Markant rust organisaties, professionals en sleutelfiguren in zorg, welzijn en onderwijs in Amsterdam toe in mantelzorg- en mantelzorgondersteuning.

In verband met het vertrek van een collega zoeken wij per 1 december:

Een Projectcoördinator Expertisecentrum Mantelzorg voor 32 uur per week

De functie:
Als projectcoördinator bij het expertisecentrum organiseer je trainingen, workshops en voorlichtingsbijeenkomsten voor professionals en sleutelfiguren over (aspecten van) mantelzorg en -ondersteuning.

  • Je doet en beoordeelt (verkennend) onderzoek naar specifieke mantelzorgvraagstukken.
  • Je onderhoudt samenwerkingscontacten met relevante organisaties en professionals, adviseert en ondersteunt hen met mantelzorg-gerelateerde casussen en (beleidsmatige) vraagstukken.
  • Markant is een projectorganisatie. Je bent mede verantwoordelijk voor het schrijven van plannen van aanpak, het evalueren ervan, het actueel bijhouden van projectverantwoordingen en verslaglegging ten behoeve van de opdrachtgevers.
  • Je signaleert en analyseert ontwikkelingen op het gebied van (mantel)zorg en welzijn en denkt actief mee over impactvolle projecten.

Wie zoeken wij:
Je vertegenwoordigt ons op bijeenkomsten en aan beleidstafels. Daarvoor beschik je over goede communicatieve en presentatie vaardigheden en krijg je energie van het aangaan van een dialoog en het geven van presentaties aan (diverse) groepen professionals. Je hebt aantoonbaar ervaring in het uitvoeren en beoordelen van onderzoek en bent punctueel in het afleggen van verantwoording en registraties.

Je bent ondernemend en resultaatgericht. Je hebt innovatieve ideeën die je planmatig weet om te zetten naar een uitvoerbaar project. Daarin handel je omgevings- en organisatiebewust.

We hebben regelmatig met strakke deadlines te maken, je bent bestand tegen de werkdruk die soms aardig kan oplopen. Je bent flexibel, geen 9 tot 5 type en bereid om als het nodig is in weekenden of avonden te werken.

Vereisten

Functie-eisen:

  • Een HBO opleiding.
  • (Aantoonbaar) Ervaring met het organiseren en uitvoeren van trainingen en voorlichting.
  • (Aantoonbaar) Ervaring met projectmatig werken en het uitvoeren van onderzoeken.
  • Communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk.
  • Ervaring of aantoonbare affiniteit met mantelzorg. Binnen het team er extra behoefte aan mensen met gedegen kennis over dementie.

Wat bieden wij:
Uitbreiding van je functie, een berg aan ervaring en kennis. Er is ruimte voor opleiding en training. De mogelijkheid om je uren flexibel in te richten.

Salariëring (FWG 50) en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VVT.

Informeren en solliciteren:
Herken je jezelf in dit profiel. Stuur je CV en motivatie aan Karin de Roo, algemeen manager Markant (06 4842 9781). Reacties graag voor 1 november.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature