Omschrijving

Voor ons nieuwe HR Expertise team zijn wij op zoek naar een Projectleider Leiderschap, Diversiteit en Inclusie (32-36uur). Vind jij het een uitdaging om mee te bouwen aan een nieuw team, kun jij draagvlak creëren door het inzetten van jouw communicatieve vaardigheden en heb jij passie voor het thema diversiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende functie aan binnen een nieuw te vormen team in een kleurrijke organisatie. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (32-36uur p.w.) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, in FWG60 (min €3896,- max. €5196,- p.m. o.b.v 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Cordaan faciliteert thuiswerken met iPhone en laptop;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering.

Wat ga je doen?
We zijn vanwege het vertrek van een collega op zoek naar een nieuwe projectleider binnen het programma Leiderschap en Cultuur. De nieuwe projectleider heeft als specifiek aandachtgebied Diversiteit & Inclusie en zal zich vooral richten op het verder ontwikkelen van de visie, het maken van beleid en de praktische doorvertaling hiervan naar de werkvloer.

 • Je bewaakt hierbij de totale voortgang en de onderlinge samenhang van verschillende projecten;
 • Je bewaakt het projectbudget;
 • Je draagt er zorg voor dat de projectdoelstellingen worden gerealiseerd binnen de gestelde tijds- en financiële kaders;
 • Je bewaakt de kwaliteit en de deskundigheid van betrokkenen;
 • Je signaleert knelpunten en stuurt bij en stemt af met in- en externe betrokkenen.

Vereisten

Wie ben jij?
Als Projectleider Leiderschap, Diversiteit en Inclusie ben je enthousiast en proactief. Je bent een echte netwerker, gericht op verbinding.
Verder:

 • Heb je relevante kennis en ervaring op HBO plus niveau, aangevuld met kennis van project- en of programmanagement;
 • Heb je werkervaring op het gebied van Diversiteit en Inclusie (bij voorkeur in een grotere organisatie) en vooral grote affiniteit en betrokkenheid bij het onderwerp;
 • Heb je ervaring met het leiden van organisatie-brede projecten. Initiatief is vereist ten aanzien van beleidsontwikkeling, het ontwikkelen en het inventariseren van mogelijkheden voor nieuwe projecten;
 • Beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid om complexe vraagstukken helder uiteen te zetten.
 • Ben je in het bezit van overtuigingskracht en in staat tegengestelde belangen te overbruggen en weerstand te overwinnen.

Waar ga je werken?
Het hoofdkantoor is gevestigd in het Havengebouw, op loopafstand van Amsterdam Centraal station. Je gaat aan de slag in het HR Expertise team van Cordaan. HR Expertise levert via vier programmalijnen een bijdrage aan de organisatieontwikkeling van Cordaan door diverse organisatie brede HR gerelateerde projecten te implementeren en te borgen.

Het programma Leiderschap en Cultuur richt zich op de ontwikkeling, implementatie en het beheer van beleid en projecten rondom Leiderschap, Diversiteit & Inclusie en Ethiek & Integriteit. Bij deze programmalijn zijn een programmamanager en twee projectleiders betrokken. De focus van het programma ligt bij implementatie van de Management Development cyclus, de doorontwikkeling van het leiderschapsprogramma en het bevorderen van een inclusieve organisatie met een veilige werkomgeving waarin (on)gewenst gedrag bespreekbaar is en passende zorg wordt geleverd.


Enthousiast?
En herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je postvak ongewenste mail. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Maartje Driessen (manager HR Expertise) via 06-55428931 / mdriessen@cordaan.nl of met Esther Elfering, recruiter, via eelfering@cordaan.nl / 06-11714526. Solliciteren is mogelijk tot en met 23 april 2023.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature