Projectmanager Facilitaire Zaken & Dienstverlening

Omschrijving

Cordaan is een ambitieuze, zorgbrede organisatie in Amsterdam en omgeving voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en cliënten met psychiatrische problematiek. Sinds 1 januari 2017 kent Cordaan zorgdomeinen en een aantal centrale ondersteunende diensten. Een van deze diensten is Facilitaire Zaken & Dienstverlening. Voor deze dienst zijn wij op zoek naar een gedreven: Projectmanager (36 uur)

Wat ga je doen?

In de functie van Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de initiatie, uitvoering en correcte en tijdige afronding van projecten. Je bewaakt en rapporteert over de voortgang van deze projecten aan de directie Facilitaire Zaken & Dienstverlening. Je stemt af met diverse interne en externe stakeholders. Binnen de functie heb je ook een centrale positie als aanjager van een continue verbetercultuur. Je ondersteunt de organisatie om tot verbeteringen te komen in de kwaliteit, servicegerichtheid en doelmatigheid van de zorg.

Vereisten

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding (Facility Management, Technische Bedrijfskunde of Logistiek Management), bij voorkeur aangevuld met een post-HBO opleiding Projectmanagement. Je hebt aantoonbare ervaring met veranderprojecten in de zorg en/of de zakelijke dienstverlening. Je kunt gemakkelijk schakelen tussen de verschillende organisatieniveaus en hebt affiniteit met woorden en cijfers. Bovendien weet je beleid zodanig te formuleren dat je interne en externe partijen verbindt en enthousiast krijgt. Je bent besluitvaardig en beschikt over overtuigingskracht door goede communicatieve vaardigheden. Tevens ben je klantgericht met een uitstekend gevoel voor belangen, behoeften en krachtenvelden binnen de organisatie. Je hebt een prestatiegerichte werkhouding en kunt goed planmatig werken.


Wat krijg je van ons?

Een zelfstandige functie waarbij je in grote mate je eigen koers kunt varen en bij kunt dragen aan een modern facilitair beleid. Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met vooruitzicht op vast dienstverband. Het salaris en inschaling zijn conform CAO VVT, FWG 65.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij bij je CV een brief met je motivatie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.  Nog vragen? Neem contact op met onze recruiter Nicole van Tol (06 3926 8980) of mail voor inhoudelijke vragen naar de manager: aclassen@cordaan.nl


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

reageer op deze vacature