Omschrijving

Voor het domein Wonen, Werken en Dagbesteding zijn wij op zoek naar een projectmedewerker voor 24-27 uur per week voor de afdeling Maatschappelijk Betrokken Ondernemen!
Bij Cordaan helpen we iedereen, van jong tot oud, die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig heeft. Dat doen we in samenwerking met de gemeente, andere zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Als één van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam wil Cordaan verantwoordelijkheid nemen voor de ontwikkeling van de langdurige zorg in de stad. 

Afdeling Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Cordaan heeft als doelstelling om wensen en lichtpuntjes voor de cliënten van Cordaan te realiseren met behulp van het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Denk aan vrijwilligersinzet, sponsoring & events maar ook alle andere kansen die hierbij kunnen bijdragen.

Maakt het jou blij om wensen binnen de organisatie te inventariseren en vertalen naar realisatie in samenwerking met een bedrijf of maatschappelijke organisatie? Lees dan snel verder!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract voor 24-27 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris volgens CAO VVT FWG 45 (min. €2.620 en max. €3.754) o.b.v. een 36-urige werkweek;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: pensioenopbouw, collectiviteitskorting op jouw zorgverzekering en een fietsplan inclusief reparatievergoeding.
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!

Wat ga je doen?
Als projectmedewerker voor de afdeling Maatschappelijk Betrokken Ondernemen ben je verantwoordelijk als (administratief) ondersteuner van Projectleider sponsoring & events en vrijwilligers coördinatie bedrijven voor:

Het administratief verwerken en monitoren van gemaakte matches met het bedrijfsleven en/of maatschappelijke organisaties. Matches; betreft vrijwilligers inzet voor alle locaties & cliënten binnen Cordaan en wens verzoeken die MBO Cordaan inventariseert. Denk hierbij aan stuk kennis van Eventmanagement en administratie waarbij jij o.a. het uitdraaien van totaaloverzichten voor de projectleider sponsoring & events zal verzorgen, matchmails maakt en de matches en wensen in de gaten houdt en op de juiste plek archiveert.

Om verder in het eventmanagement te duiken zal jij helpen bij projecten coördineren zoals bijvoorbeeld het regelen van aangeboden activiteit voor meerder locaties, speciale fonds acties zoals: de grote buitenspeeldag, bezoek concertgebouw, winterfair.

Verder leg jij de financiële administratie van zelforganiserende activiteiten binnen Cordaan vast die mogelijk zijn via fondsgelden door afdeling MBO Cordaan. Het administratief bewaken van deze financiële stroom op vastlegging voor de verantwoording en het ondersteunen en uitrollen van aanvragen van donaties van bedrijven behoren ook tot jouw takenpakket.

Op het gebied van relatiebeheer zal jij de contactpersoon zijn van collega's en vastgelegde maatschappelijk vrijwilliger organisaties betreft vraag en aanbod en deze matchen.

In samenwerking met de projectleider adviseer en denk jij mee bij hulpvragen binnen Cordaan van collega's, dit is vaak op event gebied of hulpvragen betreft wensen voor cliënten, donaties, fondsen en meer. Ook beheer jij de centrale mailbox MBOactiviteiten en onze eigen interne pagina met documenten monitoren en onderhouden.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde administratief/secretariële opleiding op minimaal mbo-4 niveau;
 • Je bent computervaardig en hebt goede kennis van Microsoft Office-programma's, waaronder Excel;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift. In het Engels spreken of aanschrijven is een voordeel maar geen harde eis;
 • Je bent een proactief persoon met kennis van, en ervaring met, administratieve processen inclusief nauwkeurig archiveren. Je ziet wat beter kan en pakt dat ook aan;
 • Je bent een kei in financiële administratie;
 • Je bent stressbestendig en kan snel schakelen tussen diverse werkzaamheden terwijl je in staat bent jouw werkzaamheden goed te plannen op basis van prioriteit;
 • Je bent gestructureerd, accuraat, zelfstandig, innovatief, begripvol, geduldig en hebt goede communicatieve vaardigheden waardoor jij goed kan samenwerken.
 • Je hebt ervaring met eventmanagement, affiniteit/ervaring met maatschappelijk betrokken ondernemen en vrijwilligersinzet en wil je hierin verder ontwikkelen.
 • Je bent creatief, oplossingsgericht, enthousiast, kan goed samenwerken en denkt in mogelijkheden en kansen.

Waar ga je werken?

Als administratief projectmedewerker Maatschappelijk Betrokken Ondernemen word je aangestuurd door Projectleider Sponsoring & Events en vrijwilligerscoördinatie bedrijven, Wendy Kattouw. Je werklocatie is voornamelijk op de Zwanenburgwal (hartje centrum van Amsterdam).

Enthousiast?

Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Matthias de Vries, (manager bedrijfsvoering) madevries@cordaan.nl of 06 15 46 03 93.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar Eileen Kooger (Recruiter WWD) via ekooger@cordaan.nl of bel naar 06 39 53 40 52.


De sluitingsdatum is 22 november 2023. De sollicitatiegesprekken zullen 1 december plaatsvinden.


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature