Omschrijving

Ben jij een actieve, ondernemende en communicatief vaardige collega die kennis en ervaring heeft binnen de dagbesteding en zin heeft in een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het project ‘Digitale dagbesteding’ zijn we op zoek naar een collega die het projectteam van ‘Digitale Dagbesteding’ gaat ondersteunen. Als ondersteuner ben jij een de ogen en oren van de projectleiders en de schakel tussen de werkvloer en het projectteam. Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu!

Wat krijg je van ons?
Als interne kandidaat ben je bekend met de geldende arbeidsvoorwaarden. Voor deze functie geldt specifiek:

  • Een contract van 1 september 2023 t/m 1 juli 2024 voor 16 uur per week;
  • Salaris conform CAO GHZ in FWG 45.

Wat ga je doen?

Als projectteam-ondersteuner ben jij de schakel tussen de locaties en het projectteam. Je onderzoekt wat de hulpvraag is van de locatie of de deelnemer en coacht en ondersteunt hen waar nodig om aan te sluiten bij de digitale dagbesteding. Je hebt een kort lijntje met de projectleiders om zo de digitale dagbesteding een nog groter succes te maken. Je werkzaamheden zijn divers. Je loopt mee met de projectleider en hebt een veranderkundige rol naar de teams toe en daarnaast leg je verbinding tussen de dagbesteding en de digitale dagbesteding. Je benadert actief locaties waar het niet goed loopt, onderzoekt wat er niet goed gaat en coacht de medewerkers. Het overzicht van de stand van zaken wordt per locatie bewaakt. Verder ben je enthousiasmerend naar de collega’s, begeleid je de teams in het organiseren van de digitale dagbesteding in combinatie met de reguliere dagbesteding en regisseer je het activiteitenaanbod in overleg met de projectleider. Tot slot ondersteun je de medewerkers bij de uitvoering van digitale activiteiten.

Vereisten

Wie ben jij?
Deze functie vraagt om een zelfstandige, onafhankelijke en initiatiefrijke collega. Waarbij integriteit hoog in het vaandel staat.

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent digitaal zeer vaardig en kan zelfstandig aan de slag met de volgende programma’s (Microsoft teams, Word, internet)
  • Je werkt op dit moment binnen de (ouderen) dagbesteding en wilt deze nieuwe rol op je nemen (naast je huidige functie)
  • Je bent communicatief vaardig en kan de vertaalslag maken naar de verschillende lagen van de organisatie
  • Je hebt een proactieve houding en kan zelfstandig werken;

Waar ga je werken?
Je bent op verschillende locaties van aan het werk en zult ook af en toe overleggen hebben op de Zwanenburgwal in Amsterdam.

Enthousiast?
Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan online. Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak. Voor verdere informatie over de functie kan je contact opnemen met Anna Riemersma (Programmamanager zorgeloos thuis) of met Dafne Rensenbrink (projectleider) via dvanijzendoorn@cordaan.nl of 06-23257619. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eileen Kooger (Recruiter) via ekooger@cordaan.nl of bel naar 06-39 53 40 52.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature