Omschrijving

Bij team Werving & Behoud van Cordaan zijn we op dit moment op zoek naar een nieuw HR-talent. Ben jij een innovatieve denker die oplossingen kan bedenken voor de krappe arbeidsmarkt? Ben jij een wervingstalent, weet jij de juiste toon te vinden om nieuwe zorgtalenten te werven, en vind je het leuk mee te denken over behoud? Misschien word jij dan onze nieuwe collega!

Wat ga je doen?
De afdeling werving & behoud van Cordaan is volop in ontwikkeling en vraagt om jouw innovatieve bijdrage. Als arbeidsmarktspecialist fungeer jij als het verlengstuk van HR en denk je mee over goede werving & selectieprocessen, en voert deze ook uit. Je bent een vast aanspreekpunt voor zowel de managers (of andere vacaturehouders) als sollicitanten. Je voert vacature-intakegesprekken met de betrokken leidinggevenden en je zorgt voor een op maat gemaakte strategie om de juiste kandidaat te vinden. Je schrijft wervende vacatureteksten en zorgt voor een prettige 'candidate experience'. Naast het beheren van vacatures werk je mee aan (wervings)campagnes, innovatieve opleidingstrajecten en behoud. Je maakt overzichtelijke rapportages voor management en directie en gebruikt deze data om de dienstverlening van de afdeling te verbeteren. Ook werk je actief mee aan HR-projecten, nieuwe strategieën en de implementaties hiervan.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden we je:

 • Een jaarcontract (32 tot 36 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Indiensttreding per 1 juli 2021;
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 50 (min. €2.845,- en max. €3.818,- o.b.v. een fulltime dienstverband);
 • We stimuleren initiatief gericht op persoonlijke groei en hebben een ruim scholingsaanbod;
 • Een eindejaarsuitkering (8,33% vh bruto jaarinkomen);
 • Reiskostenvergoeding, fietsenplan en thuiswerkfaciliteiten.

Waar ga je werken?
Als arbeidsmarktspecialist werk je op de afdeling werving & behoud, gevestigd in ´t Havengebouw aan De Ruijterkade in Amsterdam. Je komt te werken voor een van de grootste werkgevers van Amsterdam. Daarnaast werk je ook regelmatig op onze locaties door heel Amsterdam. Onze afdeling bestaat uit gedreven personen die zich bezig houden met de grootste uitdaging in de zorgsector: het vinden en binden van voldoende en goed gekwalificeerd personeel. Onze afdeling kent een informele, no-nonsense manier van werken: resultaat telt, professionaliteit telt, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent dienstverlenend, creatief en hebt een scherp oog voor het verbeteren van processen. Verder heb/ben je:

 • Een relevante hbo of academische opleiding afgerond (harde eis);
 • Ervaring binnen HR of de ambitie die op te doen;
 • Ervaring met werving & selectie en arbeidsmarktcommunicatie;
 • Je hebt affiniteit met de zorgsector;
 • Je kunt goed overweg met social media en hebt ervaring met het werken van een ATS;
 • Je hebt talent voor het bedenken van slimme oplossingen en bent een gestructureerde werker.

Enthousiast? 
En herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan direct op deze vacature! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor vragen over inhoud van de functie en over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Emilie Engel (recruiter) 06-18734007 of via eengel@cordaan.nl. Solliciteren is mogelijk tot en met vrijdag 18 juni. Het sollicitatieproces zal bestaan uit twee gesprekken.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature