Omschrijving

Bij team Recruitment van Cordaan zijn we op dit moment op zoek naar een nieuw wervingstalent. Ben jij een innovatieve denker die oplossingen kan bedenken voor de krappe arbeidsmarkt?

Net afgestudeerd of al een tijdje aan het werk, wij gaan graag met je in gesprek! Vandaag solliciteren is de volgende dag een kop koffie.

Wat krijg je van ons?
Een ontzettend leuke baan waar jij jezelf kunt zijn bij een van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam!

 • Een jaarcontract (32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Je kan direct beginnen!;
 • Geld: in de vorm van salaris conform CAO VVT, FWG 50 (min. €2.949,- en max. €4.061,- o.b.v. een fulltime dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Bij Cordaan kom je tot bloei, als je een opleiding wilt volgen dan kijken we samen welke het beste past;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • De mogelijkheid om aan te sluiten bij netwerkborrels en meedenken over actuele thema's bij JongCordaan; 
 • Reiskostenvergoeding en thuiswerkfaciliteiten zoals een laptop en iPhone. 
 • Fiets nodig? Cordaan heeft een fietsenplan!

Wat ga je doen?
Nadat je goed bent ingewerkt door je leuke collega's ga je gelijk aan de slag in de wereld van de zorg. De krappe arbeidsmarkt is een uitdaging, daarom zijn wij op zoek naar creatieve ideeën voor onze werving. Als recruiter ben je het visitekaartje van Cordaan en denk je mee over goede werving & selectieprocessen en voert deze uit. Je bent een vast aanspreekpunt voor zowel de managers (of andere vacaturehouders) als sollicitanten. Je voert vacature-intakegesprekken met de betrokken leidinggevenden en je zorgt voor een op maat gemaakte strategie om de juiste kandidaat te vinden. Je schrijft wervende vacatureteksten en zorgt ervoor dat kandidaten zich gelijk thuis voelen. Data is alles, daarom maak je overzichtelijke rapportages voor management en directie en gebruik je deze om de dienstverlening van de afdeling te verbeteren.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent dienstverlenend, creatief en hebt een scherp oog voor het verbeteren van processen. Verder heb je:

 • Zin om aan de slag te gaan in een jong, gezellig, gedreven en ambitieus team; 
 • Bij voorkeur een afgeronde hbo opleiding;
 • De behoefte om te delen wat je in het weekend gaat doen op onze domibo's; 
 • Instagram, TikTok en Facebook uitgespeeld; 
 • Talent voor het bedenken van slimme oplossingen en ben je een gestructureerde werker.

Waar ga je werken?
Team Recruitment is een jong en dynamisch team die zich bezig houdt met de grootste uitdaging in de zorgsector: het vinden en binden van voldoende en goed gekwalificeerd personeel. Onze afdeling kent een informele, no-nonsense manier van werken: resultaat telt, professionaliteit telt, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer. Je komt te werken voor een van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam. Als recruiter werk je binnen het team Recruitment op de afdeling HRK&I , gevestigd in ´t Havengebouw aan De Ruijterkade in Amsterdam. Daarnaast is er ook de mogelijkheid thuis te werken én op onze locaties door heel Amsterdam.

Enthousiast? 
Dat snappen wij! Reageer dan direct op deze vacature en solliciteer op de manier die bij jou past. Stuur je CV, motivatiebrief, TikTok, vlog, fax of brief zo snel mogelijk naar ons toe! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor vragen over inhoud van de functie en over de sollicitatieprocedure kun je telefonisch terecht bij Nicky van Veenhuizen (Teamlead Recruitment) 06-11865088 of via nvanveenhuizen@cordaan.nl of bel/WhatsApp een van onze recruiters. Solliciteren is mogelijk tot en met zondag 1 oktober 2023.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature