Recruiter zorg

Omschrijving

Wat ga je doen?
De afdeling werving & behoud van Cordaan is volop in ontwikkeling en vraagt om jouw innovatieve bijdrage. In de functie als recruiter ben jij samen met je collega-recruiters verantwoordelijk voor het wervingsproces bij eén van de grootste werkgevers van Amsterdam. Je bent een vast aanspreekpunt voor zowel de manager of andere vacaturehouder als sollicitanten. Je voert vacature-intakegesprekken met de betrokken leidinggevenden en je zorgt voor een op maat gemaakte strategie om de juiste kandidaat te vinden. Je schrijft wervende vacatureteksten en zorgt voor een prettige 'candidate experience'. Naast het beheren van vacatures werk je mee aan wervingsprojecten en campagnes. Je maakt overzichtelijke rapportages voor management en directie en gebruikt deze data om de dienstverlening van de afdeling te verbeteren.


Waar ga je werken?

Als recruiter werk je op de afdeling werving & behoud, gevestigd in het Havengebouw aan de Ruyterkade in Amsterdam. Daarnaast werk je ook regelmatig op onze locaties door heel Amsterdam. Onze afdeling bestaat uit vijf gedreven mede-recruiters die zich bezig houden met de grootste uitdaging in de zorgsector: het vinden en binden van voldoende en goed gekwalificeerd personeel. Dit doen we bijvoorbeeld door de beste zorgmedewerkers actief te benaderen, door campagne te voeren en innovatieve opleidingstrajecten te organiseren. Onze afdeling kent een informele, no-nonsense manier van werken: resultaat telt, professionaliteit telt, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer.

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent dienstverlenend, creatief en hebt een scherp oog voor het verbeteren van processen. Daarnaast heb je...

  •  Een relevante hbo of academische opleiding afgerond.
  •  Enige ervaring met recruitment is een pré maar geen harde eis.
  •  Je hebt affiniteit met de zorgsector.
  •  Je kunt goed overweg met social media en LinkedIn en hebt bij voorkeur enige ervaring met SEO, boolean search en het werken met een ATS.
  •  Je hebt talent voor het bedenken van slimme oplossingen en bent een gestructureerde werker.


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast krijg je...

  • Een jaarcontract (36 uur per week) met uitzicht op verlenging.
  • Salaris conform CAO VVT FWG 50 (min. €2.373,- en max. €3.444,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • We stimuleren initiatief gericht op persoonlijke groei en hebben een ruim scholingsaanbod.
  • Een reiskostenvergoeding, een fietsenplan en een eindejaarsuitkering (7,4%).


Wil jij ook recruiter worden bij Cordaan?

Reageer dan via onderstaande button. Vragen? Bel, app of mail naar Marieke Hordijk via 06 2835 6372.

of mhordijk@cordaan.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.