Recruiter zorg

Omschrijving

Bij team Werving & Behoud van Cordaan zijn we op dit moment op zoek naar een nieuw HR-talent. Ben jij een innovatieve denker die oplossingen kan bedenken voor de krappe arbeidsmarkt? Ben jij een wervingstalent, weet jij de juiste toon te vinden om nieuwe zorgtalenten te werven, en vind je het leuk mee te denken over behoud? Misschien word jij dan onze nieuwe collega!

Wat ga je doen?
De afdeling werving & behoud van Cordaan is volop in ontwikkeling en vraagt om jouw innovatieve bijdrage. Als arbeidsmarktspecialist fungeer jij als het verlengstuk van HR en denk je mee over goede werving & selectieprocessen, en voert deze ook uit. Je bent een vast aanspreekpunt voor zowel de managers (of andere vacaturehouders) als sollicitanten. Je voert vacature-intakegesprekken met de betrokken leidinggevenden en je zorgt voor een op maat gemaakte strategie om de juiste kandidaat te vinden. Je schrijft wervende vacatureteksten en zorgt voor een prettige 'candidate experience'. 

Naast het beheren van vacatures werk je mee aan (wervings)campagnes, innovatieve opleidingstrajecten en behoud. Je maakt overzichtelijke rapportages voor management en directie en gebruikt deze data om de dienstverlening van de afdeling te verbeteren. Ook werk je actief mee aan HR-projecten, nieuwe strategieën en de implementaties hiervan. 

Waar ga je werken?
Als arbeidsmarktspecialist werk je op de afdeling werving & behoud, gevestigd in ´t Havengebouw aan De Ruyterkade in Amsterdam. Je komt te werken voor een van de grootste werkgevers van Amsterdam. Daarnaast werk je ook regelmatig op onze locaties door heel Amsterdam.
Onze afdeling bestaat uit zeven gedreven personen die zich bezig houden met de grootste uitdaging in de zorgsector: het vinden en binden van voldoende en goed gekwalificeerd personeel. Onze afdeling kent een informele, no-nonsense manier van werken: resultaat telt, professionaliteit telt, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent dienstverlenend, creatief en hebt een scherp oog voor het verbeteren van processen. Daarnaast heb je...

  • Een relevante hbo of academische opleiding afgerond (harde eis).
  • Ervaring binnen HR (bij voorkeur in de zorg) of de ambitie die op te doen.
  • Enige ervaring met recruitment is een pré maar geen harde eis.
  • Je vindt het leuk om gesprekken te voeren, het management en directie te ondersteunen en mee te denken over slimme oplossingen binnen een lastige arbeidsmarkt.
  • Je werkt gestructureerd en overzichtelijk.
  • Je kunt goed overweg met social media en LinkedIn en hebt bij voorkeur enige ervaring met SEO, boolean search en het werken met een ATS.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast krijg je...

  • Een jaarcontract (36 uur per week) met uitzicht op verlenging.
  • Salaris conform CAO VVT FWG 50 (min. €2.468,- en max. €3.582,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • We stimuleren initiatief gericht op persoonlijke groei en hebben een ruim scholingsaanbod.
  • Een reiskostenvergoeding, een fietsenplan en een eindejaarsuitkering (8,3%).

Word jij onze collega bij Werving & Behoud?
Reageer dan via onderstaande button. Vragen? Bel, app of mail naar Marja van der Wilde (06 18734012, mvanderwilde@cordaan.nl) of Emilie Engel (06 187 34007, eengel@cordaan.nl).  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

reageer op deze vacature