Omschrijving

Bij team Recruitment van Cordaan zijn we op dit moment op zoek naar een nieuw wervingstalent voor een tijdelijke periode van 6 maanden met uitzicht op verlenging. Ben jij een innovatieve denker die oplossingen kan bedenken voor de krappe arbeidsmarkt?

Net afgestudeerd of al een tijdje aan het werk, wij gaan graag met je in gesprek! 

Wat krijg je van ons?
Een ontzettend leuke baan waar jij jezelf kunt zijn bij een van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam!

 • Een tijdelijk contract voor 6 maanden voor (16-24 uur per week) met uitzicht op verlenging; 
 • Geld: in de vorm van salaris conform CAO VVT, FWG 50 (min. €3.014,- en max. €4.371,- o.b.v. een fulltime dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Bij Cordaan kom je tot bloei, als je een opleiding wilt volgen dan kijken we samen welke het beste past;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • De mogelijkheid om aan te sluiten bij netwerkborrels en meedenken over actuele thema's bij JongCordaan; 
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT en thuiswerkfaciliteiten zoals een laptop en iPhone. 
 • Fiets nodig? Cordaan heeft een fietsenplan!

Wat ga je doen?
Nadat je goed bent ingewerkt door je leuke collega's ga je gelijk aan de slag in de wereld van de zorg. De krappe arbeidsmarkt is een uitdaging, daarom zijn wij op zoek naar creatieve ideeën voor onze werving. Als recruiter ben je het visitekaartje van Cordaan en denk je mee over goede werving & selectieprocessen en voert deze uit. Je bent een vast aanspreekpunt voor zowel de managers (of andere vacaturehouders) als sollicitanten. Je voert vacature-intakegesprekken met de betrokken leidinggevenden en je zorgt voor een op maat gemaakte strategie om de juiste kandidaat te vinden. Je schrijft wervende vacatureteksten en zorgt ervoor dat kandidaten zich gelijk thuis voelen. Data is alles, daarom maak je overzichtelijke rapportages voor management en directie en gebruik je deze om de dienstverlening van de afdeling te verbeteren.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent dienstverlenend, creatief en hebt een scherp oog voor het verbeteren van processen. Verder heb je:

 • Zin om aan de slag te gaan in een jong, gezellig, gedreven en ambitieus team; 
 • Bij voorkeur een afgeronde hbo opleiding;
 • De behoefte om te delen wat je in het weekend gaat doen op onze domibo's; 
 • Instagram, TikTok en Facebook uitgespeeld; 
 • Talent voor het bedenken van slimme oplossingen en ben je een gestructureerde werker.

Waar ga je werken?
Team Recruitment is een jong en dynamisch team die zich bezig houdt met de grootste uitdaging in de zorgsector: het vinden en binden van voldoende en goed gekwalificeerd personeel. Onze afdeling kent een informele, no-nonsense manier van werken: resultaat telt, professionaliteit telt, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer. Je komt te werken voor een van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam. Als recruiter werk je binnen het team Recruitment op de afdeling HRK&I , gevestigd in ´t Havengebouw aan De Ruijterkade in Amsterdam. Daarnaast is er ook de mogelijkheid thuis te werken én op onze locaties door heel Amsterdam.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast? 
Ben jij de recruiter die wij zoeken? Reageer dan direct op deze vacature en solliciteer op de manier die bij jou past. Stuur je CV, motivatiebrief, TikTok, vlog, fax of brief zo snel mogelijk naar ons toe! Solliciteren is mogelijk tot 24 juli. Het is mogelijk dat wij voor de sluitingsdatum een passende kandidaat hebben gevonden.
Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestigingsmail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check nog even je ongewenste postvak.
Voor vragen over inhoud van de functie en over de sollicitatieprocedure kun je telefonisch terecht bij Nicky van Veenhuizen (Teamlead Recruitment) 06-11865088 of via nvanveenhuizen@cordaan.nl.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature