Omschrijving

Voor onze locatie De Gooyer in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Hospitality medewerker. De Hospitality medewerker is inzetbaar bij ons in het restaurant en als keuken hulp. Heb jij een hart voor gastvrijheid en ouderenzorg? Dan horen wij graag van je!


Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (24-32 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 25 (min.€2339,72.- en max €2928,86.- bruto o.b.v. 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Gedeeltelijke reiskostenvergoeding;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing.

Wat ga je doen?

Als Hospitality medewerker bij Cordaan maak je het verschil in het dagelijks leven van de cliënten en bezoekers van onze huizen. Samen met je collega’s van het facilitaire team en de zorgprofessionals op de afdelingen geef je onze cliënten de aandacht die zij verdienen. Je werkt wisselende diensten en bent inzetbaar als restaurantmedewerker, keuken (assistent) en in sommige gevallen wellicht ook als receptionist. Centrale taak is jouw gasten een welkom gevoel te geven en daarnaast verschillende taken uit te voeren zoals het beantwoorden serveren van bewoners en familie in het restaurant, bezoek begeleiden, snacks bereiden, ondersteuning bij het bereiden van de warme maaltijd, bestellingen opnemen en bedienen van de kassa. Je zorgt ervoor dat jouw werkomgeving altijd goed opgeruimd is. Jij bent degene die het mensen naar de zin maakt en zorgt ervoor dat onze cliënten zich echt thuis voelen. Je draait wisselende diensten van 9.30 uur tot 18.00 uur of van 11.30 uur tot 19.00 uur.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt ervaring in de horeca en kennis van voedingsbereiding. Je kan goed omgaan met apparatuur, voedingswaren en hygiënevoorschriften;
 • Je bent flexibel inzetbaar (weekenden horen er ook bij)
 • Je hebt affiniteit met ouderen en de zorg en kunt je goed inleven in anderen;
 • Je bezit goede organisatorische en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent een ambassadeur van gastvrijheid en jij weet hoe je de klant een ‘wow’ beleving kan geven.

Waar ga je werken?

De Gooyer ligt direct aan de Dappermarkt, er hangt altijd een levendige sfeer. Het is een kleinschalige en echt Amsterdamse locatie. Mensen lopen er makkelijk binnen voor een kopje koffie, thee of een praatje. In De Gooyer vinden regelmatig activiteiten plaats. Tevens zijn er 32 appartementen voor mensen met een licht verstandelijke beperking (valt niet onder jouw management).

De Gooyer heeft twee Roze Loper Certificaten: één voor haar roze zorg voor ouderen, en één voor de begeleiding aan mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. Deze Roze Lopers geven aan dat De Gooyer bewust en tolerant omgaat met seksuele diversiteit én dat die tolerantie is verwerkt in de kwaliteit van zorg en in het beleid. Mooie woorden, die eigenlijk betekenen dat in De Gooyer iedereen mag zijn wie hij of zij is of wil zijn.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel van basisarts? Solliciteer dan direct! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met
Cherrelin Imanuel (recruiter) via Cimanuel@cordaan.nl of 06 41 69 09 89 .


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature