Omschrijving

Voor onze locatie In Het Zomerpark in Nieuw-Vennep zijn wij op zoek naar een restaurant medewerker (18 uur per week) die ook graag in de keuken staat als assistent. Heb jij een hart voor de ouderenzorg en lijkt het je leuk om te werken in een groene en rustige omgeving? Dan horen wij graag van je!

Wat ga je doen?
Als horeca medewerker bij Cordaan maak je het verschil in het dagelijks leven van de cliënten en bezoekers van onze huizen. Samen met je collega’s van het facilitaire team en de zorgprofessionals op de afdelingen geef je onze cliënten de aandacht die zij verdienen.

Voor onze locatie In Het Zomerpark in Nieuw-Vennep zijn wij op zoek naar een restaurant medewerker in combinatie met een medewerker keuken (assistent). Je bent verantwoordelijk voor een plezierige presentatie en creëert een gezellige huiselijke sfeer in het restaurant. Je bereidt snacks, legt de laatste hand aan maaltijden en kleine gerechten. Je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt. Je houdt het restaurant en de bijbehorende ruimten en inventaris schoon en zorgt voor een goede uitgifte van voeding en dranken aan cliënten. Jij bent degene die het mensen naar de zin maakt en zorgt ervoor dat onze cliënten zich echt thuis voelen.

Wie ben jij?

 • Je hebt ervaring in de horeca en kennis van voedingsbereiding. Je kan goed omgaan met apparatuur, voedingswaren en hygiënevoorschriften;
 • Je bent alle dagen beschikbaar (weekenden/feestdagen etc.).
 • Je hebt affiniteit met ouderen en en kunt je goed inleven in anderen;
 • Je bezit goede organisatorische en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent een ambassadeur van gastvrijheid en jij weet hoe je de klant een ‘wow’ beleving kan geven.

Vereisten

Wat krijg je van ons?

 • Een parttime jaarcontract (18 aantal uur per week) met uitzicht op vast dienstverband;
 • Salaris en inschaling conform CAO VVT, FWG 20 min. €1.714,- en max. €2.265,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Enthousiast?
Herken je jezelf in deze vacature? Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Solliciteer hier dan direct online! Voor meer informatie kun je contact opnemen op met Martijn van Vliet (teammanager Facilitaire zaken) via 06-38080459.
Solliciteren kan tot en met 28 juli a.s.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature