Restaurant medewerker – Hof van Sloten

Omschrijving

Voor het onlangs gerenoveerde Hof van Sloten in Amsterdam West zoeken wij een vlotte en gezellige restaurant medewerker.

 

Wat ga je doen?

Als horeca medewerker bij Cordaan maak je het verschil in het dagelijks leven van de cliënten en bezoekers van onze huizen. Samen met je collega’s van het facilitaire team en de zorgprofessionals op de afdelingen geef je onze cliënten de aandacht die zij verdienen. 

Voor onze locatie Hof van Sloten in Amsterdam West zijn wij op zoek naar een restaurant medewerker. Je bent verantwoordelijk voor een plezierige presentatie en creëert een gezellige huiselijke sfeer in het restaurant. Je bereidt snacks, legt de laatste hand aan maaltijden en kleine gerechten. Je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt. Je houdt het restaurant en de bijbehorende ruimten en inventaris schoon en zorgt voor een goede uitgifte van voeding en dranken aan cliënten. Jij bent degene die het mensen naar de zin maakt en zorgt ervoor dat onze cliënten zich echt thuis voelen.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring in de horeca en kennis van voedingsbereiding. Je kan goed omgaan met apparatuur, voedingswaren en hygiënevoorschriften.
  • Je bent alle dagen beschikbaar (weekenden/feestdagen etc.). Diensten zijn vanaf 09.30 tot 18.00 uur of 10.30 tot 19.00 uur.
  • Je hebt affiniteit met ouderen en GRZ cliënten en kunt je goed inleven in anderen.
  • Je bezit goede organisatorische en communicatieve vaardigheden.
  • Je bent een ambassadeur van gastvrijheid en jij weet hoe je de klant een ‘wow’ beleving kan geven.

Wat krijg je van ons?

  • Een parttime jaarcontract (20 aantal uur per week) met uitzicht op vast dienstverband
  • Salaris en inschaling conform CAO VVT, FWG 20 min. €1.714,- en max. €2.265,- bruto per maand o.b.v. 36 uur.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
  • Reiskostenvergoeding;

Enthousiast?

Herken je jezelf in deze vacature? Solliciteer hier dan direct online! Voor meer informatie kun je contact opnemen op Marloes Oudelaar (facilitair teammanager) via 06-11426280.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature