Omschrijving

Ben jij een mbo of hbo verpleegkundige met een CVA, COPD of hartfalen specialisatie of heb je affiniteit met een van deze specialisaties? Dan is dit een uitstekende kans. De GRZ afdeling in Hof van Sloten zoekt flexibele aanpakkers die wel van een uitdaging voor de cliënt houden! Kom werken op een moderne afdelingen speciaal ingericht voor revalidatie na een ziekenhuisopname.

Wat krijg je van ons?
We bieden je als verpleegkundige een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT:
 • Mbo verpleegkundige in FWG 45. Min. € 2.492,- en max. €3.362,- bruto per maand o.b.v. 36u
  Hbo verpleegkundige in FWG 50. Min. €2.631- en max. €3.818- bruto per maand o.b.v. 36u
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Scholingsmogelijkheden.

Wie ben je?
Verpleegkundigen die kennis van zorg en revalidatie kunnen combineren zijn zeer welkom bij Cordaan.

 • Je hebt een afgeronde mbo of hbo verpleegkundige diploma met voorkeur een aanvullende specialistische CVA, COPD en/of hartfalen cursus en bent BIG-geregistreerd;
 • Je hebt affiniteit met revalidatie en specifiek met CVA, COPD en/of hartfalen; 
 • Je hebt een positieve instelling en draagt bij aan een goede sfeer;
 • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen.

Vereisten

Geriatrische Revalidatiezorg
Binnen de GRZ wordt elke dag gewerkt met de cliënt aan een veilige terugkeer naar huis. Als verpleegkundige werk je in een gelijkwaardig multidisciplinair team en creëer je samen een revalidatieklimaat. Hierin help je cliënten regie te voeren over hun eigen revalidatie. Met je team stimuleer je de cliënt in zelfredzaamheid en een snelle terugkeer naar de thuissituatie. Als verpleegkundige ben je voor de cliënt naast de behandelaren de verlengde schakel voor het bereiken van zijn/haar revalidatiedoelen. Menig ziekenhuisbed in Amsterdam blijft te lang bezet doordat ouderen nergens heen kunnen. Tijdelijk verblijf is daarmee dé onmisbare verbinding in de keten van ouderenzorg. De GRZ is de connectie tussen ziekenhuis en thuis. We streven ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams werken hieraan door – naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling – ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling en innovatie.

Waar ga je werken?
Het expertisecentrum laat zich het beste omschrijven als zorg tussen ziekenhuis en thuis in: alles richt zich op het uitdagen en op een zo goed mogelijk herstel van de cliënt. Er wordt hier een écht revalidatieklimaat aangeboden. Dat betekent dat wij hier voornamelijk met de handen op de rug werken en cliënten zoveel mogelijk zélf laten doen. De GRZ afdelingen in Hof van Sloten zoeken mbo of hbo verpleegkundigen (niveau 4/5). 

Hof van Sloten bevindt zich in Amsterdam West en is een verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie. In het najaar van 2019 is het aantal bedden in Hof van Sloten uitgebreid met 25 plaatsen door de reeds in gebruik genomen F-vleugel. En het resultaat mag er zijn, brede gangen, strak gelegde vloeren, ruime en lichte eenpersoonskamers met eigen sanitair, moderne oefenruimtes en kantoren. Met de nieuwe F-vleugel voegen we echt iets toe aan de stad Amsterdam. Buiten is er zelfs een revalidatietuin aangelegd, waar met verschillende ondergronden de buitenwereld wordt nagebootst. In Hof van Sloten draait alles om het bespoedigen van de terugkeer naar huis. En we begeleiden de cliënt verder in de thuissituatie tot zijn revalidatiedoelen zijn bereikt.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie over deze inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Hof van Sloten via Nelleke Joseph-Kruyswijk (manager) via 06-38313366. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007. 

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature