Senior Gedragsdeskundige (GZ Psycholoog)

Omschrijving

De baan
Voor één van onze behandellocaties voor oudere cliënten binnen de verstandelijke gehandicaptenzorg zijn wij op zoek naar een senior gedragsdeskundige / GZ psycholoog. De cliënten wonen momenteel nog op locatie De Werf in Amsterdam Noord en zullen volgend jaar verhuizen naar een nieuwe verbouwde locatie in Amsterdam Zuidoost (Gaasperdam). De gedragsdeskundige die wij zoeken zal eerst werkzaam zijn op de Werf en daarna mee verhuizen naar Gaasperdam in de rol als behandelcoördinator. 


Je bent als behandelaar en behandelcoördinator inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de cliënten van je locatie, in nauwe samenwerking met de teammanager en de persoonlijk begeleider. Je draagt zorg voor een integraal behandelplan en bent verantwoordelijk voor de zorgdossiers. Hierbij werk je tevens multi- en interdisciplinair samen met professionals binnen en buiten de eigen organisatie.
 
De kernactiviteiten van de senior gedragsdeskundige zijn:
Diagnostiek en beeldvorming: systematisch onderzoek en oordeelvorming over ondersteuningsbehoeften en competenties van de cliënten. Advisering en coaching van de teams bij de planning, uitvoering en evaluatie van de ondersteunende activiteiten voor cliënt en diens netwerk. Behandeling door ook zelf in gesprek te gaan met de cliënt en/of  zijn of haar netwerk over diens hulpvraag, problematiek en het begeleiden hiervan; onder ander op gebied van dementie en traumaverwerking. Preventie en voorlichting, wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek, deskundigheidsbevordering en beleidsontwikkeling.

De gedragsdeskundigen ressorteren onder de Manager Behandeling VGZ.

 

 

Vereisten

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde universitaire studie orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie, aangevuld met een postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd) dan wel orthopedagoog generalist (NVO). Daarnaast beschik je over minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt zowel ruime expertise van de ouderen doelgroep als op het gebied van autisme, met bijkomende psychiatrische problematiek en moeilijk verstaanbaar gedrag.  

Je hebt een professionele, representatieve houding en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je werkt methodisch en gestructureerd; hierbinnen ben je echter wel in staat om flexibel  te handelen en gemakkelijk te schakelen. Je beschikt over inlevingsvermogen en stelt je ondersteunend naar de cliënt op. Jouw visie is erop gericht dat je in dienst staat van de cliënt, met als doel dat de cliënt zoveel mogelijk zijn eigen leven kan leiden. Ook beschik je over de nodige humor, heb je een positieve uitstraling en kun je goed relativeren.

 

Ons aanbod

Het betreft een dienstverband voor 32 uur per week.
Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging. Salaris en inschaling zijn conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 65. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan. 

 

Informatie & solliciteren
Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer hier dan direct online! Wij ontvangen bij je CV graag een uitgebreide motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Laurent Jan van den Bogaard, manager Behandeling VGZ, T (06) 223 75 398 en met Hanna Kuiper GZ psycholoog, T (06) 227 93 832

De sluitingsdatum van deze vacature is 1 maart 2018.