Omschrijving

Ben jij innovatief, ondernemend, een netwerker en ben jij een verbinder met lef? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Deze eigenschappen komen namelijk goed van pas in jouw rol als senior participatiecoach. Wij zijn op zoek naar een senior participatiecoach voor 28- 32 uur voor onze dagbesteding in Diemen.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (24-32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband
 • Salaris volgens cao VVT FWG 45; (min. €3.097,- en max. €3.754,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform cao
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als senior participatiecoach houd jij je bezig met onze missie. Onze missie is om als zorgorganisatie de ouder wordende Amsterdammer en Diemenaar te ondersteunen bij het gezond en waardig onderdeel zijn en blijven van de maatschappij. Als senior participatiecoach ben jij de coördinator,die zorgt dat het aanbod aansluit op de vraag die leeft bij de deelnemers en buurtbewoners. Dit doe je in samenwerking met collega's en partners in de wijk.

De senior participatiecoach is erop gericht om cliënten met een (intensieve) ondersteuningsvraag voor dagbesteding te begeleiden en te ondersteunen in het behouden of versterken van hun zelfredzaamheid. Jij ondersteunt en coacht ook de buurtbewoners, vrijwilligers en mantelzorgers. De senior participatiecoach coördineert daarnaast de dagelijkse werkzaamheden op de locaties.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent 28 tot 32 uur per week beschikbaar en flexibel inzetbaar
 • Je bent in het bezit van een relevant hbo-diploma op het gebied van zorg en welzijn aangevuld met kennis en ervaring van de betreffende doelgroep en kennis van methodieken en technieken voor de begeleiding en coaching
 • Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring in het werken met ouderen en kennis van ziektebeelden is een pre
 • Je ben representatief, zelfstandig en in staat te coachen, begeleiden en ondersteunen
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding, een stevige persoonlijkheid en bent je bewust van je houding en het effect daarvan op de cliënten en het netwerk
 • Je hebt lef, neemt initiatief, je kunt goed relativeren en hebt een goed gevoel voor humor

Waar ga je werken?
Dagbesteding de Diem is voor mensen uit Diemen, Amsterdam en omgeving. Het is een gezellige, sfeervolle locatie vlak bij het centrum van Diemen waar we vraaggericht werken. De dagbesteding is voor mensen van 55 jaar en ouder uit Diemen, Amsterdam en omgeving. Er worden activiteiten ondernomen die zeer geschikt zijn voor volwassenen die graag actief blijven ondanks cognitieve problemen of lichamelijke beperkingen.

Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met de manager Joke van der Veen via jvanderveen@cordaan.nl.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Nicky van Veenhuizen (Teamlead Recruitment) via nvanveenhuizen@cordaan.nl.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature