Omschrijving

Ben jij creatief, ondernemend, een netwerker en ben jij een verbinder met lef? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Deze eigenschappen komen namelijk goed van pas in jouw rol als Senior participatiecoach bij Cordaan.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 24-32 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT en functieniveau in FWG 45 (min. €3.097 en max. €3.754 o.b.v. een 36-urige werkweek);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: pensioenopbouw, collectiviteitskorting op jouw zorgverzekering en een fietsplan inclusief reparatievergoeding.

Wat ga je doen?

Als Senior participatiecoach houd jij je bezig met het ontwikkelen en coördineren van het aanbod van de dagbesteding (in het toegewezen werkgebied). Dit doe je in samenwerking met extramurale en intramurale (maatschappelijke) partners. De Senior Participatiecoach is erop gericht om cliënten met een (intensieve) ondersteuningsvraag voor dagbesteding te ondersteunen in het behouden of versterken van hun zelfredzaamheid door middel van een zinvolle dagbesteding. Jij participeert volop in deze zinvolle dagbesteding en ondersteunt ook de buurtbewoners en mantelzorgers. Daarnaast coach en ondersteun jij de cliënt/vrijwilliger/mantelzorger, waarbij zij zoveel mogelijk worden gestimuleerd om activiteiten zelf te doen en aan te leren.

De Senior Participatiecoach coördineert daarnaast de dagelijkse werkzaamheden en schept voorwaarden waardoor mensen taken op zich gaan nemen en/of verantwoordelijkheden kunnen en durven nemen. In voorkomende gevallen verricht je verzorgende en/of verpleegtechnische handelingen binnen de kaders van de eigen bevoegd- en bekwaamheid.

Vereisten

Waar ga je werken?

Jij wordt Senior participatiecoach op onze dagbestedingslocaties/ontmoetingscentrum in Amsterdam Zuid waaronder het Olympisch Kwartier en Dagbesteding Beth Shalom. Dit zijn dagcentra/ontmoetingscentra voor kwetsbare ouderen die nog thuis wonen.

Wat deze locaties extra bijzonder maakt is dat ook (kwetsbare) buurtbewoners, mantelzorgers en vrijwilligers hier komen om elkaar te ontmoeten!

Wie ben jij?

 • Je bent 24 uur per week beschikbaar;
 • Je bent in het bezit van een relevant hbo-diploma op het gebied van zorg en welzijn aangevuld met kennis en ervaring van de betreffende doelgroep en kennis van methodieken en technieken voor de begeleiding en coaching;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring in het werken met ouderen en kennis van ziektebeelden is een pre;
 • Je ben representatief, zelfstandig en in staat te coachen, begeleiden en ondersteunen;
 • Je bent flexibel in te zetten;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding, een stevige persoonlijkheid en bent je bewust van je houding en het effect daarvan op de cliënten en het netwerk;
 • Je hebt lef, neemt initiatief, je kunt goed relativeren en hebt een goed gevoel voor humor.

Enthousiast?

Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op.

Heb je nog vragen over deze functie? Neem contact op met: Linda Corlu (Senior participatiecoach) 06-31667395 of Corine Beth (manager) 06-29409137.
Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature