Omschrijving

Ben jij innovatief, ondernemend, een netwerker en ben jij een verbinder met lef? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Deze eigenschappen komen namelijk goed van pas in jouw rol als senior participatiecoach. Wij zijn op zoek naar een senior participatiecoach voor 28- 32 uuvoor onze dagbesteding locatie de Boeg.

Wat krijg je van ons?
Behalve een enorm leuke, uitdagende baan met fijne collega’s bieden wij jou: 

 • Een jaarcontract (24-32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris volgens CAO VVT FWG 45; (min. €3097,- en max. €3754,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als senior participatiecoach houd jij je bezig met onze missie. Onze missie is om als zorgorganisatie de ouder wordende Amsterdammer te ondersteunen bij het gezond en waardig onderdeel zijn en blijven van de maatschappij. Als senior participatiecoach ben jij de coördinator die zorgt dat het aanbod aansluit op de vraag die leeft bij de deelnemers en buurtbewoners. Dit doe je in samenwerking met collega's en partners in de wijk.

De senior participatiecoach is erop gericht om cliënten met een (intensieve) ondersteuningsvraag voor dagbesteding te begeleiden en te ondersteunen in het behouden of versterken van hun zelfredzaamheid. Jij ondersteunt en coacht ook de buurtbewoners, vrijwilligers en mantelzorgers. De senior participatiecoach coördineert daarnaast de dagelijkse werkzaamheden op de locaties.

In voorkomende gevallen verricht je verzorgende en/of verpleegtechnische handelingen binnen de kaders van de eigen bevoegd- en bekwaamheid op de locaties.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent 28-32 uur per week beschikbaar en flexibel inzetbaar;
 • Je bent in het bezit van een relevant hbo-diploma op het gebied van zorg en welzijn aangevuld met kennis en ervaring van de betreffende doelgroep en kennis van methodieken en technieken voor de begeleiding en coaching;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring in het werken met ouderen en kennis van ziektebeelden is een pre;
 • Je ben representatief, zelfstandig en in staat te coachen, begeleiden en ondersteunen;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding, een stevige persoonlijkheid en bent je bewust van je houding en het effect daarvan op de cliënten en het netwerk;
 • Je hebt lef, neemt initiatief, je kunt goed relativeren en hebt een goed gevoel voor humor.

Waar ga je werken?
Voor onze dagbesteding locatie De Boeg zoeken wij een senior participatiecoach. Dit is een dagbesteding locatie voor volwassenen en ouderen die graag actief blijven ondanks cognitieve problemen of lichamelijk beperkingen. Hier komen buurtbewoners, bezoekers van de dagbesteding, van welzijnsorganisaties en van restaurant de Buren samen. Door deze diverse samenstelling is er een groot aanbod van activiteiten beschikbaar. De bezoekers van de dagbesteding zijn zelfstandig wonende ouderen met PG en/of somatische problematiek. Hierdoor kunnen incidentele zorghandelingen voorkomen.

Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met de manager Joke van der Veen via jvanderveen@cordaan.nl. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eileen Kooger (Recruiter) via ekooger@cordaan.nl of bel naar 06-39 53 40 52.

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature