Omschrijving

Ben je een echte verbinder met lef? Ben jij creatief? Dan zijn we op zoek naar jou! Als senior participatiecoach ben je de spil in het web en zorg je ervoor dat mensen in hun kracht komen te staan.

Wat ga je doen?
Als senior participatiecoach houd jij je bezig met onze missie. Onze missie is om als zorgorganisatie de ouder wordende Amsterdammer te ondersteunen bij het gezond en waardig onderdeel te laten zijn en blijven van de maatschappij. Als senior participatiecoach ben jij de coördinator die zorgt dat het aanbod aansluit op de vraag die leeft bij de deelnemers en buurtbewoners. Dit doe je in samenwerking met collega's en partners in de wijk. 

De senior participatiecoach is erop gericht om cliënten met een (intensieve) ondersteuningsvraag voor dagbesteding te begeleiden, ondersteunen in het behouden of versterken van hun zelfredzaamheid. Jij ondersteunt en coacht ook de buurtbewoners /vrijwilligers/ mantelzorgers. De senior participatiecoach coördineert daarnaast de dagelijkse werkzaamheden op de locaties.

In voorkomende gevallen verricht je verzorgende en/of verpleegtechnische handelingen binnen de kaders van de eigen bevoegd- en bekwaamheid op de locaties.

Waar ga je werken?
Jij wordt senior participatiecoach voor de dagbestedingslocaties in Amsterdam Zuid, waaronder het activiteitencentrum Olympisch kwartier en dagbesteding Beth Shalom.

Het Olympisch Kwartier heeft 2 dagen in de week dagbesteding voor kwetsbare ouderen (geïndiceerd) die nog thuis wonen. Wat het Olympisch kwartier bijzonder maakt is dat ook buurtbewoners, mantelzorgers en vrijwilligers hier samen komen om elkaar te ondersteunen en ontmoeten! Er worden activiteiten en bijeenkomsten georganiseerd door vrijwilligers en partnerorganisaties uit de buurt waardoor er een divers aanbod van activiteiten beschikbaar is. Je bent de vraagbaak voor de buurt.

Beth Shalom is een dagbesteding met een Joodse identiteit. In de woonzorgvoorziening van Beth Shalom bieden wij 3 dagen dagbesteding voor thuiswonende (kwetsbare) ouderen.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent 24 uur per week beschikbaar;
 • Je bent in het bezit van een relevant HBO-diploma op het gebied van zorg en welzijn aangevuld met kennis en ervaring van de betreffende doelgroep en kennis van methodieken en technieken voor de begeleiding en coaching;
 • Je hebt affiniteit met en ervaring in het werken met ouderen en kennis van ziektebeelden is een pre;
 • Je bent representatief, zelfstandig en in staat te coachen, begeleiden en ondersteunen;
 • Je bent flexibel in te zetten;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding, een stevige persoonlijkheid en bent je bewust van je houding en het effect daarvan op de cliënten en het netwerk;
 • Je hebt lef, neemt initiatief, je kunt goed relativeren en hebt een goed gevoel voor humor.
Wat krijg je van ons?

Behalve een enorm leuke, uitdagende baan met fijne collega’s bieden wij: 

 • Een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris volgens CAO VVT FWG 45 (tussen € 2.493 en € 3.362 o.b.v. 36 uur per week);
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering: 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • En het allerbelangrijkste: blije cliënten!
Enthousiast?

Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op.

Heb je nog vragen over deze functie? Neem contact op met: Linda Corlu (senior participatiecoach) telefoonnummer: 06-31667395, of Corine Beth (manager wonen, werk & dagbesteding) telefoonnummer: 06-29409137.

Voor vragen over het sollicitatieproces kun je terecht bij Sammy van Uffelen (recruiter) via: svanuffelen@cordaan.nl. 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature