Omschrijving

Ben jij creatief, ondernemend, een netwerker en ben jij een verbinder met lef? Zie je het als een uitdaging om mee te denken in oplossingen hoe we ouderen kunnen ondersteunen bij het langer gezond en gelukkig thuis laten wonen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Binnen de sector Ontmoeting, Participatie en Informele zorg zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we een ondernemende participatiecoach.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract voor 32 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 45; (min. €3.097,- en max.€3.575,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen

Als Senior participatiecoach houd jij je bezig met het verder door ontwikkelen van onze strategie; namelijk ouderen ondersteunen in het mee blijven doen zodat zij langer kunnen thuis wonen. Je coördineert het (vernieuwde) aanbod van de dagbestedingen voor verschillende doelgroepen (in het toegewezen werkgebied). Dit doe je in samenwerking met extramurale en intramurale formele en informele partners. 

De Senior Participatiecoach is erop gericht om cliënten met een (intensieve) ondersteuningsvraag te ondersteunen in het behouden of versterken van hun zelfredzaamheid. De Senior Participatiecoach coördineert daarnaast de dagelijkse werkzaamheden binnen het team en schept voorwaarden waardoor teamleden taken op zich gaan nemen en/of verantwoordelijkheden kunnen en durven nemen. In voorkomende gevallen verricht je verzorgende en/of verpleegtechnische handelingen binnen de kaders van de eigen bevoegd- en bekwaamheid.


Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent 32 uur per week beschikbaar;
 • Je bent in het bezit van een relevant hbo-diploma op het gebied van zorg en welzijn aangevuld met kennis en ervaring van de betreffende doelgroep en kennis van methodieken en technieken voor de begeleiding en coaching;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring in het werken met ouderen en kennis van ziektebeelden is een pre;
 • Je ben representatief, zelfstandig en in staat te coachen, begeleiden en ondersteunen;
 • Je bent flexibel in te zetten;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding, een stevige persoonlijkheid en bent je bewust van je houding en het effect daarvan op de cliënten en het netwerk;
 • Je hebt lef, neemt initiatief, je kunt goed relativeren en hebt een goed gevoel voor humor.

Waar ga je werken?

Jij wordt Senior participatiecoach op onze verder door te ontwikkelen Daghuis in Amsterdam Noord of Amsterdam Zuid. Het product Daghuis is een essentiële schakel in de keten van ouderenzorg. Om opname te voorkomen is een grote transitie nodig in denken en doen. Waar we nu vaak zorg inzetten als antwoord op een brede ondersteuningsvraag willen we dat helemaal anders gaan doen bij het Daghuis. 

Het Daghuis is een plek, in het verlengde van de huiskamer waar mensen uit worden gedaagd om zelf te blijven doen en denken. Het uitgangspunt bij het Daghuis is niet de zorg maar het welzijn van ouderen en hun mantelzorger/ familie. Dit doen we door de oudere en de zelfredzaamheid centraal te zetten. Hierin onderzoeken we wat onze rol is als zorgorganisatie om de zelfredzaamheid te vergroten. We lossen niet op met zorg als het geen zorgvraag is. De inzet van informele zorg is hierin de sleutel. Samenwerking met vrijwilligers, welzijnsorganisaties en andere informele initiatieven zijn structureel onderdeel van het Daghuis. Samenwerking met familie is het startpunt.Het zorg-begeleidings- en ondersteuningsaanbod is gericht op herstel en/of behoud van somatische, cognitieve en sociale functies van de cliënt.

Enthousiast?

Laat je CV en motivatie hieronder achter. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Voor meer informatie over je sollicitatie of de procedure kun je contact opnemen met Eileen Kooger (Recruiter) via ekooger@cordaan.nl / 06 - 39 53 40 52.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Wendy Bastiani (Manager) via wbastiani@cordaan.nl / 06 -11 33 06 55.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature