Service Manager Zorgdomotica en Telefonie

Omschrijving

Domotica en communicatie in de zorg wordt steeds belangrijker. Om de juiste ondersteuning naar zowel cliënten, medewerkers en leveranciers te bieden zijn we op zoek naar een enthousiaste Service Manager zorgdomotica en telefonie, waarbij het zwaartepunt van de functie bij zorgdomotica ligt. Dit betreft een nieuwe functie binnen Cordaan.

 

Je rol is een intermediair zijn tussen ICT, de Zorg en leveranciers. Je bent het centrale aanspreekpunt en stemt aanbod af op de vraag vanuit de gebruikersorganisatie en bouwt continu aan het optimaliseren en verhogen van de kwaliteit van het gebruik van zorgdomotica en telefonietoepassingen in het zorgproces.

 

Je bent eindverantwoordelijk voor de juiste werking, inrichting, training, onderhoud en procedures rondom zorgdomotica- en telefoniesystemen. Je stelt een jaarbegroting op en maakt projectvoorstellen en participeert in het lopende verbetertraject voor zorgdomotica. De servicemanager geeft daarnaast functioneel leiding aan de medewerkers zorgdomotica & telefonie. Aangezien het een team in opbouw is, krijg jij de kans om processen en procedures naar eigen hand in te richten.

 

Een aantal voorbeelden van domotica systemen die bij Cordaan in gebruik zijn:

  • Verpleegoproep systemen ( CLB, Cinnovate )
  • VoWlan gekoppeld aan verpleegoproep
  • Uitluister systemen
  • PZI installaties ( Ascom )
  • Dwaaldetectie- en locatiebepaling systemen
  • Toegangscontrole systemen
  • Camera systemen (Milestone)
  • Voip telefonie systemen ( Mitel, Alcatel )

Vereisten

Het gebruik van Domotica wordt steeds belangrijker bij Cordaan. We vragen dan ook een Service Manager die kan omgaan met diverse belangen binnen de organisatie en deze functie verder uitbouwt tot een belangrijke positie binnen de ondersteuning van ICT.

 

Je hebt een afgeronde HBO opleiding zoals Mens en Techniek of Gezondheidszorg Technologie. en minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent communicatief zeer vaardig in woord en geschrift. Ervaring in de zorg is een grote pré. Je bent resultaatgericht en omgevingsbewust. Een klantgerichte houding is essentieel in deze functie.


Waar ga je werken? Het Havengebouw Amsterdam. Cordaan biedt aan zo’n 20.000 mensen zorg vanuit 120 locaties in Amsterdam, Diemen, Huizen en Nieuw-Vennep. Dat doen we met bijna 6.000 medewerkers en ruim 2.500 vrijwilligers. Maar ook in samenwerking met mantelzorgers en andere zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen en vele maatschappelijke organisaties. Als één van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam wil Cordaan verantwoordelijkheid nemen voor de ontwikkeling van de langdurige zorg in de stad.


Arbeidsvoorwaarden Een zelfstandige functie waarbij je in grote mate je eigen koers kunt varen en bij kunt dragen aan een modern IT beleid. Wij bieden je een aanstelling voor een jaar. Je werkt 36 uur per week. Het salaris en inschaling zijn conform CAO en functieniveau, schaal 60 met een max. salaris van € 4.400 bruto per maand. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een fietsenplan.


Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct online. Graag ontvangen wij bij je CV een brief met je motivatie.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jeroen Vos, manager ICT middels 020-435 6300 ( algemene nummer) of jevos@cordaan.nl

Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!