Omschrijving

Ben jij op zoek naar een interessante baan in de GGZ? Voor de locatie Gerrie Knetemannlaan zijn wij op zoek naar een slaapwacht!

Je werkt als slaapwacht op een locatie waar 24 cliënten wonen. Bij een eventuele alarmering van een cliënt behandel je de vraag zelfstandig, waarbij je indien nodig kunt terugvallen op twee collega's die op de locatie werkzaam zijn. Je verwijst zo veel mogelijk de vraag door naar het vaste team. Er wordt gewerkt volgens de herstelvisie, waarbij de vraag van de cliënt centraal staat. Uitgangspunt is dat je de zelfstandigheid van de cliënt bewaakt en zoveel mogelijk bevordert. Daarnaast heb je een signalerende functie. Je treedt bij calamiteiten op als ontruimer. Hiervoor krijg je een vanaf 1 maart 2021 een BHV training aangeboden.  

Wat krijg je van ons? 

Natuurlijk krijg je, naast een goede nachtrust, nog meer van Cordaan! Wij bieden jou namelijk: 

 • Een aanstelling voor 1 jaar met mogelijk een verlenging van het dienstverband. 
 • Een salaris en inschaling conform CAO GGZ (p. 73) in FWG 35
 • Een uitstekende pensioenregeling. 
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen. 
 • Verschillende scholingsmogelijkheden. 
 • Een reiskostenvergoeding conform cao of fietsenplan. 

Vereisten

Wie ben jij? 

 • Je bent bij voorkeur een zorg- en welzijn professional op MBO of HBO niveau met interesse in de GGZ sector;
 • Je bent 1 a 2 keer per week flexibel beschikbaar (voor ongeveer 8 tot 20 uur);
 • Ervaring in de psychiatrie is een pre;
 • Je ziet dit als een uitdaging, waarbij een flexibele, zelf reflecterende en creatieve opstelling nodig is;
 • Niet alle kaders waarbinnen je werkt zijn van te voren vastgesteld;
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en kunt zelfstandig beslissingen nemen;
 • Verder ben je veerkrachtig en bezit je uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je beschikt over eigenschappen als collegialiteit, verantwoordelijkheidsgevoel, creativiteit en flexibiliteit;
 • Je bent flexibel inzetbaar op verschillende dagen en tijden, dus ook weekenden en feestdagen. Dit betreft avond-, nacht-, weekend- en dagdiensten. Ook (en juist) in tijden van Corona doen wij aanspraak op jouw flexibiliteit.

Waar ga je werken?
Je werkt als slaapwacht op een grote GGZ woonlocatie. Bij een eventuele alarmering van een cliënt behandel je de vraag zelfstandig, waarbij je indien nodig kunt terugvallen op twee collega's die op de locatie werkzaam zijn. Je verwijst zo veel mogelijk de vraag door naar het vaste team. Er wordt gewerkt volgens de herstelvisie, waarbij de vraag van de cliënt centraal staat. Uitgangspunt is dat je de zelfstandigheid van de cliënt bewaakt en zoveel mogelijk bevordert. Daarnaast heb je een signalerende functie. Je treedt bij calamiteiten op als BHV'er. Hiervoor krijg je een BHV training en een medicatiecursus voor aanvang van je dienstverband. 

Enthousiast? 
Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Mandy Dikkes: mdikkes@cordaan.nl

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature