Omschrijving

Cordaan heeft ruimte voor een specialist ouderengeneeskunde voor locatie Berkenstede (Diemen) en Eben Haëzer (Amsterdam Zuidoost). Zet jij je expertise en enthousiasme in op zowel medisch als sociaal vlak voor de ouderenzorg? Dan ben jij de specialist ouderengeneeskunde voor de wet langdurige zorg die we zoeken.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een boeiende positie bij een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Je krijgt een verantwoordelijke functie waarin je nieuwe ontwikkelingen mee vormgeeft. Daarnaast bieden wij:

  • Een vast dienstverband (uren in overleg);
  • Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT, FWG 75 min. €5.164,- en max. €8.146,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.);
  • Een Iphone en Chromeboek van de zaak;
  • Een hulpverleners parkeervergunning voor heel Amsterdam;
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan;
  • Een uitstekende pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
  • Opleidingsmogelijkheden.

Wie ben je?
Je hebt een Universitaire Opleiding, BIG registratie als specialist ouderengeneeskunde en kennis van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Naast de zorg voor cliënten is je blik naar buiten gericht en zoek je de verbinding met ketenpartners, ziekenhuizen etc. Je bent een echte teamspeler en je weet anderen te inspireren en enthousiasmeren. Bij voorkeur ben je een geregistreerde kaderarts psychogeriatrie of je hebt ervaring binnen dit vakgebied. Volg je de kaderopleiding psychogeriatrie of heb je de ambitie deze te volgen, dan nodigen wij je ook van harte uit om te reageren.

Vereisten

Waar ga je werken?
Cordaan zoekt een bevlogen specialist ouderengeneeskunde die veel verstand van maar vooral ook een groot hart heeft voor de ouderenzorg. Zowel in Berkenstede als in Eben Haëzer wonen cliënten met een somatische of psychogeriatrische aandoening. Je werkt samen in een enthousiast, gezellig en multidisciplinair team (behandelaren en zorg) die gezamenlijk met de cliënten, familie en mantelzorgers de verantwoordelijkheid voor de totale zorg van de bewoners dragen. De nachten worden uitbesteed aan ANW Nederland en je superviseert als achterwacht de basisarts die als voorwacht fungeert tijdens de avond- en weekenddiensten. Je werkt met het sterk gewaardeerde behandeldossier Ysis en er is een goed georganiseerd medisch secretariaat. Alle 23 SO’s van Cordaan zijn verenigd in een vakgroep. Deze vakgroep komt viermaal per jaar bij elkaar, waarbij 1x per jaar de Raad van Bestuur aanwezig is en hebben gezamenlijk FTO´s.

De loopbaan
Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor eigen initiatief. Zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct online! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Marjo Scheffer (manager behandelzaken) 06-27744545 en Jonathan Zijp (specialist ouderengeneeskunde) via 06-34346310. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature