Specialist ouderengeneeskunde

Omschrijving

In mei 2018 wordt onze geheel vernieuwde locatie Eben Haezer te Amsterdam Zuidoost heropend waarin in juni de eerste wijkkliniek voor Acute ouderenzorg van Nederland van start gaat. Voor heel Eben Haezer geldt dat de bewoner en mantelzorger centraal staan middels shared decision making. We werken met persoonlijke doelstellingen en bieden de mogelijkheid voor familieparticipatie. Deze persoonlijke benadering bevordert kwaliteit van leven en zelfstandig functioneren.

 

Cordaan heeft ruimte voor een Specialist Ouderengeneeskunde voor de langdurige zorg in de locaties Eben Haezer en Anton de Kom. In waarneemsituaties lever je ook zorg voor de GRZ en ELV afdelingen.

Je werkt samen in een enthousiast, multidisciplinair team (behandelaren en zorg) die gezamenlijk met de cliënten, familie en mantelzorgers de verantwoordelijkheid voor de totale zorg van de bewoners dragen. Je krijgt een verantwoordelijke functie waarin je nieuwe ontwikkelingen mee vormgeeft.

 

De loopbaan
Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je  loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor eigen initiatief. Zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan.

Vereisten

Jij & Cordaan
Je hebt een Universitaire Opleiding, BIG registratie en kennis van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Naast de zorg voor cliënten is je blik naar buiten gericht en zoek je de verbinding met ketenpartners, ziekenhuizen etc. We werken evidence-based en dus verbeteren we ons handelen continu op basis van ervaringen en uitkomsten van onze zorg. Hiervoor is, naast de bovengenoemde intensieve multidisciplinaire benadering ook een goede samenwerking in de zorgketen essentieel. Je bent een echte teamspeler en je weet anderen te inspireren en enthousiasmeren. Je bent een geregistreerde kaderarts psychogeriatrie of hebt ervaring binnen dit vakgebied. Volg je de kaderopleiding psychogeriatrie of heb je de ambitie deze te volgen, dan nodigen wij je ook van harte uit om te reageren!

Wat we je bieden
We bieden je een boeiende positie bij een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT FWG 75. Voor de diensten wordt een parkeervergunning voor hulpverleners in Amsterdam verstrekt. Je krijgt een vast contract voor 32 uur per week.

 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Marjo Scheffer (manager behandelzaken) 06-27744545.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.