Specialist Ouderengeneeskunde - domein GRZ

Omschrijving

Cordaan zoekt Specialisten Ouderengeneeskunde voor het expertisecentrum Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ).

Wat ga je doen?

Je werkt als Specialist Ouderengeneeskunde in een multidisciplinair team waarin jij de regie voert over 24 GRZ en ELV cliënten. Ook maak je onderdeel uit van het Expertisecentrum GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg). Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire Ontwikkelteams werken hieraan door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap. Als Specialist Ouderengeneeskunde ben je een aanjager voor innovatie binnen deze Ontwikkelteams. De vakgroep medici, waar je ook onderdeel van uit maakt, heeft daarnaast directe invloed op het beleid binnen het domein. De voorzitter van de vakgroep vertegenwoordigt jullie belangen binnen het managementteam, dat wekelijks bij elkaar komt.

 

Waar ga je werken?

Zowel in Nieuw-Vennep als in Amsterdam Noord zoekt Cordaan een Specialist Ouderengeneeskunde.

In Het Zomerpark (Nieuw-Vennep) is een modern woon- en zorgcentrum gelegen in de regio Haarlemmermeer. Haarlemmermeer is een groene omgeving in het hart van de randstad, een stedelijk karakter en toch in de polder. Een ideale werk- en woonomgeving voor mensen die op zoek zijn naar een rustige buurt dichtbij het strand met een goede verbinding naar Amsterdam en omstreken. Het woon- en zorgcentrum biedt allerlei vormen van zorg aan: bij ons wonen cliënten die alleen lichte ADL-ondersteuning nodig hebben tot cliënten die ten gevolge van ernstige chronische ziektebeelden veel (verpleegtechnische) zorg behoeven. Ook heeft In Het Zomerpark o.a. twee gesloten psychogeriatrische afdelingen, waar volgens de nieuwste inzichten bewoners met een ernstig dementieel ziektebeeld verzorgd worden.


De Die (Amsterdam Noord) is vernoemd naar twee waters die door Amsterdam Noord stromen: De Grote Die en De Kleine Die en ligt op loopafstand van station Noord. Er is gratis parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. Er zijn 24 revalidatieplaatsen op de 1e etage en het behandelteam bestaat uit twee vaste specialisten ouderengeneeskunde.

Vereisten

 

Wie ben je?

  • Je bent specialist ouderengeneeskunde
  • Je hebt kennis van de laatste ontwikkelingen binnen het domein GRZ
  • Naast de zorg voor cliënten is je blik ook naar buiten gericht en zoek je verbindingen met ketenpartners, ziekenhuizen en andere betrokken partijen
  • Je zet je medische expertise en enthousiasme in om op zowel medisch alsmede sociaal vlak de ouderenzorg te verbeteren

 

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie bij een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

  • Een vast dienstverband (uren in overleg)
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 75 min. €4.989,- en max. €7.870,-  bruto (o.b.v. 36 uur p.w.)
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie neem dan contact op met Monique Slee-Valentijn via 06-55753727. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.