Specialist Ouderengeneeskunde - domein GRZ

Omschrijving

Zet jij je expertise en enthousiasme in op zowel medisch als sociaal vlak voor de ouderenzorg? Dan ben jij de Specialist Ouderengeneeskunde die we zoeken voor het expertisecentrum Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ).


Wat ga je doen?
Je werkt als Specialist Ouderengeneeskunde in een multidisciplinair team waarin jij de regie voert over minimaal 24 GRZ en ELV cliënten. Ook maak je onderdeel uit van het Expertisecentrum GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg). Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire Ontwikkelteams werken hieraan door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap. Als Specialist Ouderengeneeskunde ben je een aanjager voor innovatie binnen deze Ontwikkelteams. De vakgroep medici, waar je onderdeel van uit maakt, heeft daarnaast directe invloed op het beleid binnen het domein. De voorzitter van de vakgroep vertegenwoordigt jullie belangen binnen het managementteam, dat wekelijks bij elkaar komt.


Waar ga je werken?
Zowel in Nieuw-Vennep als in Amsterdam zoekt Cordaan een Specialist Ouderengeneeskunde.


In Het Zomerpark (Nieuw-Vennep) is een modern woon- en zorgcentrum gelegen in de regio Haarlemmermeer. Haarlemmermeer is een groene omgeving in het hart van de randstad, een stedelijk karakter en toch in de polder. Een ideale werk- en woonomgeving voor mensen die op zoek zijn naar een rustige buurt dichtbij het strand met een goede verbinding naar Amsterdam en omstreken. Het woon- en zorgcentrum biedt allerlei vormen van zorg aan: bij ons wonen cliënten die alleen lichte ADL-ondersteuning nodig hebben tot cliënten die ten gevolge van ernstige chronische ziektebeelden veel (verpleegtechnische) zorg behoeven. Ook heeft In Het Zomerpark een gesloten psychogeriatrische afdeling en twee somatische afdelingen. De afdeling GRZ/ELV waar je komt te werken is onderdeel van het Expertisecentrum GRZ en biedt ruimte voor 24 patiënten.


De andere locatie waar wij een Specialist Ouderengeneeskunde voor zoeken is op de locatie Hof van Sloten in Nieuw-West. De afdeling GRZ/ELV waar je komt te werken is onderdeel van het Expertisecentrum GRZ en biedt op dit moment ruimte voor 59 patiënten. In de loop van 2019 zal dit aantal worden uitgebreid met 25 plaatsen door de reeds gestarte bouw van de F-vleugel.


Het Expertisecentrum Geriatrische Revalidatie Zorg houdt zich bezig met onderzoek, ontwikkeling, scholing en training door en van huidige- en toekomstige professionals, gericht op toekomst bestendige zorg en verankering van zorginnovaties in de praktijk. Er wordt nauw samengewerkt met partners, zoals universiteiten, hogescholen, kennisplatforms en beroepsorganisaties. De GRZ afdelingen van zowel Hof van Sloten als In het Zomerpark laten zich het beste omschrijven als zorg tussen ziekenhuis en thuis in: alles richt zich op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt.

Vereisten

Wie ben je?

  • Je bent een BIG geregistreerd arts en hebt de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde afgerond
  • Je hebt kennis van en interesse in de laatste ontwikkelingen binnen de GRZ
  • Naast de zorg voor patiënten is jouw blik ook naar buiten gericht en zoek je verbindingen met ketenpartners, ziekenhuizen en andere betrokken partijen
  • Je zet je medische expertise en enthousiasme in om op zowel medisch alsmede sociaal vlak de ouderenzorg te verbeteren 

Wat krijg je van ons? 

We bieden je een uitdagende positie bij een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

  • Een vast dienstverband (uren in overleg)
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 75 min. €4.989,- en max. €7.870,-  bruto (o.b.v. 36 uur p.w.)
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan 

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie neem dan contact op met Monique Slee-Valentijn via 06-55753727. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007. 


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.