Omschrijving

Wil jij werken in een enthousiast en innovatief team? Dan ben jij de Specialist Ouderengeneeskunde (SO) die we zoeken voor het Expertisecentrum Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) van Cordaan.

Expertisecentrum GRZ
Met het toenemend aantal kwetsbare ouderen dat na een ziekenhuisopname of acute verslechtering niet meer thuis kan verblijven, richt Cordaan zich op de geriatrische revalidatiezorg. Het Expertisecentrum GRZ houdt zich bezig met onderzoek, ontwikkeling en scholing, gericht op toekomst bestendige GRZ-zorg en verankering van zorginnovaties in de praktijk. Specialisten ouderengeneeskunde, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, maatschappelijk werk, diëtist en psychologen werken nauw samen om de beste kwaliteit ouderenzorg te leveren. Het Expertisecentrum GRZ faciliteert samenwerking en zorgt ervoor dat mensen gebruik kunnen maken van elkaars kennis. Ook buiten onze organisatie legt het Expertisecentrum verbindingen, bijvoorbeeld met het VUmc, AMC, hogescholen, kennisplatforms en beroepsorganisaties. Als specialist ouderengeneeskunde ben je onderdeel van het Expertisecentrum GRZ. 

De specialist ouderengeneeskunde
Als specialist ouderengeneeskunde werk je in een multidisciplinair team waarin je de regie voert over minimaal 24 GRZ en ELV cliënten. Naast het leveren van de dagelijkse zorg en behandeling ben je onderdeel van één of meerdere multidisciplinaire ontwikkelteams. Je wordt daarbij uitgedaagd mee te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap. 

De medische vakgroep
Als specialist ouderengeneeskunde ben je ook onderdeel van de medische vakgroep GRZ, die directe invloed heeft op het beleid binnen het domein GRZ. Eén van onze specialisten ouderengeneeskunde doet de kaderopleiding tot GRZ-arts en een specialist ouderengeneeskunde werkt deels als wetenschappelijk docent aan het VUmc. De vakgroep is een professioneel georganiseerd team van specialisten ouderengeneeskunde, AIOS ouderengeneeskunde, HAIO’s, basisartsen, coassistenten, semi-artsen, praktijkverpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. De vakgroep wordt ondersteund door een geolied medisch secretariaat. 

De locaties
De GRZ locaties van Cordaan bevinden zich in Amsterdam en Nieuw-Vennep. In overleg zullen we kijken waar je komt te werken. Zie voor meer informatie over de verschillende locaties onderaan deze vacature.

Vereisten

Wie ben je?

 • Je bent een BIG geregistreerd arts en hebt de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde afgerond;
 • Je hebt kennis van en interesse in de laatste ontwikkelingen binnen de GRZ en wil volledig in de GRZ werken (Eben Haëzer) of Hof van Sloten), of je wil GZR en WLZ combineren (Eben Haëzer);
 • Je beleeft plezier aan multidisciplinair werken en bent flexibel in de omgang;
 • Naast de zorg voor patiënten is jouw blik naar buiten gericht en zoek je verbindingen met ketenpartners, ziekenhuizen en andere betrokken partijen;
 • Je zet je medische expertise en enthousiasme in om op zowel medisch alsmede sociaal vlak de ouderenzorg te verbeteren;
 • Je bent bereid deel te nemen aan ontwikkelteams om de huidige zorg te innoveren.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie bij een organisatie die de ambitie heeft excellente revalidatiezorg te bieden en de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

 • Een vast dienstverband (uren in overleg);
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 75 min. €5.164,- en max. €8.146- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Locaties Amsterdam
In het onlangs gerenoveerde Eben Haëzer bevindt zich de Wijkkliniek. In de Wijkkliniek bieden we multidisciplinaire ziekenhuiszorg aan acuut opgenomen kwetsbare ouderen. Patiënten kunnen rekenen op de beste expertise op het gebied van acute ouderenzorg. We werken evidence-based en dus verbeteren we ons handelen continu op basis van ervaringen en uitkomsten van onze zorg.

Een andere locatie waar wij een Specialist Ouderengeneeskunde voor zoeken is op de locatie Hof van Sloten in Amsterdam Nieuw-West. De afdeling GRZ/ELV waar je kan komen te werken biedt op dit moment ruimte voor 85 patiënten. In het najaar van 2019 is het aantal bedden uitgebreid met 25 plaatsen door de reeds in gebruik genomen bouw van de F-vleugel. Op deze locatie is een vacature. 

Verpleeghuis De Die ligt op loopafstand van station Amsterdam Noord. Binnen dit huis werken wij met verschillende aandachtsgebieden waaronder psychogeriatrie (PG), somatiek en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). Er zijn 34 GRZ/ELV plaatsen op de 1e etage. Op dit moment is hier geen vacature.

Locatie Nieuw-Vennep
In Het Zomerpark (Nieuw-Vennep) is gelegen in de regio Haarlemmermeer. De afdeling GRZ/ELV is net als de andere locaties onderdeel van het Expertisecentrum GRZ en biedt ruimte voor 24 patiënten. Op dit moment is hier geen vacature. 

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online of maak informeel kennis. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie neem dan contact op met Vincent van der Laan (manager van de medici) via 06-28526515. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature