Specialist Ouderengeneeskunde GRZ WLZ

Omschrijving

Zet jij je expertise en enthousiasme in op zowel medisch als sociaal vlak voor de ouderenzorg? Dan ben jij de Specialist Ouderengeneeskunde die we zoeken voor het expertisecentrum Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ).

Wat ga je doen?
Je werkt als Specialist Ouderengeneeskunde in een multidisciplinair team waarin jij de regie voert over minimaal 24 GRZ en ELV cliënten. Ook maak je onderdeel uit van het Expertisecentrum GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg). Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire Ontwikkelteams werken hieraan door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap. Als Specialist Ouderengeneeskunde ben je een aanjager voor innovatie binnen deze Ontwikkelteams. De vakgroep medici, waar je onderdeel van uit maakt, heeft daarnaast directe invloed op het beleid binnen het domein. De voorzitter van de vakgroep vertegenwoordigt jullie belangen binnen het managementteam, dat wekelijks bij elkaar komt.

 

Waar ga je werken?
Het Expertisecentrum Geriatrische Revalidatie Zorg houdt zich bezig met onderzoek, ontwikkeling, scholing en training door en van huidige- en toekomstige professionals, gericht op toekomst bestendige zorg en verankering van zorginnovaties in de praktijk. Er wordt nauw samengewerkt met partners, zoals universiteiten, hogescholen, kennisplatforms en beroepsorganisaties. De vier GRZ locaties bevinden zich in Amsterdam en Nieuw-Vennep en laten zich het beste omschrijven als zorg tussen ziekenhuis en thuis in: alles richt zich op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt. In overleg met jou bepalen we de meest geschikte locatie waar je gaat werken.

Het onlangs gerenoveerde Eben Haëzer is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam Zuidoost in een rustige groene buurt. Patiënten hebben de beschikking over ruime en moderne appartementen met een eigen badkamer met douche en toilet. Een deel van de locatie is ingericht voor kortdurend verblijf, bijvoorbeeld voor revalidatie na een ziekenhuis opname. Ook is er een wijkkliniek, kortom een locatie die veel te bieden heeft. De afdeling GRZ/ELV waar je kan komen te werken biedt ruimte voor 24 patiënten. Op deze locatie is een vacature en de mogelijkheid om revalidatiezorg en langdurige zorg te combineren.

 

Een andere locatie waar wij een Specialist Ouderengeneeskunde voor zoeken is op de locatie Hof van Sloten in Amsterdam Nieuw-West. De afdeling GRZ/ELV waar je kan komen te werken biedt op dit moment ruimte voor 85 patiënten. In het najaar van 2019 is het aantal bedden uitgebreid met 25 plaatsen door de reeds in gebruik genomen bouw van de F-vleugel. Op deze locatie is een vacature.

 

Verpleeghuis De Die ligt op loopafstand van station Amsterdam Noord. Binnen dit huis werken wij met verschillende aandachtsgebieden waaronder psychogeriatrie (PG), somatiek en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). Er zijn 34 GRZ/ELV plaatsen op de 1e etage. Op dit moment is hier geen vacature.

 

In Het Zomerpark (Nieuw-Vennep) is gelegen in de regio Haarlemmermeer. De afdeling GRZ/ELV waar je kan komen te werken is net als de andere locaties onderdeel van het Expertisecentrum GRZ en biedt ruimte voor 24 patiënten. Op dit moment is hier geen vacature.

Vereisten

Wie ben je?

 • Je bent een BIG geregistreerd arts en hebt de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde afgerond;
 • Je hebt kennis van en interesse in de laatste ontwikkelingen binnen de GRZ en wil volledig in de GRZ werken (Eben Haëzer of Hof van Sloten), of je wil op locatie Eben Haëzer de GRZ en WLZ combineren;
 • Naast de zorg voor patiënten is jouw blik ook naar buiten gericht en zoek je verbindingen met ketenpartners, ziekenhuizen en andere betrokken partijen;
 • Je beleeft plezier aan multidisciplinair werken;
 • Je zet je medische expertise en enthousiasme in om op zowel medisch alsmede sociaal vlak de ouderenzorg te verbeteren.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie bij een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

 • Een vast dienstverband (uren in overleg)
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 75 min. €4.989,- en max. €7.870,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.)
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie neem dan contact op met Vincent van der Laan via 06-28526515. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.