Specialist ouderengeneeskunde in de Wijk

Omschrijving

Wat ga je doen? 

Cordaan zorg in de wijk is volop in beweging en vraagt om jouw innovatieve bijdrage. In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnszorg in een deel van Amsterdam. Je zet je medische expertise en enthousiasme in om op zowel medisch alsmede sociaal vlak de ouderenzorg te verbeteren. Samen met de wijkverpleegkundigen beoordeel je complexe zorgvragen in de thuissituatie. Naast consulten bij de cliënten thuis ben je als echte pionier continue aan het netwerken met huisartsen en andere betrokken partijen in de regio.  Een uitdagende functie met veel vrijheid en een unieke kans om als specialist ouderengeneeskunde een verschil te maken in ‘jouw’ stukje Amsterdam. Cordaan is een van de eerste organisaties die de specialist ouderengeneeskunde op deze wijze, als partner van de huisarts, positioneert. Ga jij met ons de uitdaging aan om deze nieuwe functie vorm te geven?

 

Waar ga je werken?

Bij Cordaan helpen we iedereen, van jong tot oud, die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en ondersteuning nodig heeft. Jaarlijks stelt de divisie zorg in de wijk met 53 wijkteams 10.000 Amsterdammers in de gelegenheid om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Je werkt in de regio Amsterdam.

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent geregistreerd specialist ouderengeneeskunde of AIOS-ouderengeneeskunde die binnenkort afstudeert. Je hebt kennis van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Naast de zorg voor cliënten is je blik naar buiten gericht en zoek je de verbinding met ketenpartners, ziekenhuizen en andere betrokken partijen. Je weet anderen te inspireren en bent ondernemend en innovatief. Je bent beschikbaar voor 24 – 36 uur per week.

 

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie bij een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

  • Salaris conform CAO VVT in FWG 75 max. 7.568,26 op basis van fulltime dienstverband
  • Pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris
  • Scholingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan 

 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Voor eventuele vragen over deze functie kun je contact opnemen met Chris van der Hout, specialist ouderengeneeskunde, via 0615570335.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature