Specialist ouderengeneeskunde - locatie Berkenstede, De Diem en De Gooyer

Omschrijving

Zet jij je expertise en enthousiasme in op zowel medisch als sociaal vlak voor de ouderenzorg? Dan ben jij de specialist ouderengeneeskunde die we zoeken! 


Cordaan zoekt een bevlogen specialist ouderengeneeskunde die veel verstand van maar vooral ook een groot hart heeft voor de ouderenzorg. We zoeken een specialist ouderengeneeskunde voor de langdurig zorg in de locaties Berkenstede, De Diem en De Gooyer. Een arts die samen wil werken in multidisciplinaire teams en de regie wil nemen.

In Berkenstede zijn we gestart met een nieuw geopende afdeling die kortdurende opnames (ELV) voor mensen met een cognitief probleem biedt. Berkenstede en De Diem liggen op een steenworp afstand van elkaar. De Gooijer is een gezellige locatie aan de Dappermarkt in het hart van Amsterdam. Op alle locaties wonen bewoners met een somatische of psychogeriatrische aandoening. Verder beoordeel je complexe zorgvragen op verwijzing van de huisarts door middel van consulten in de wijk. Tevens biedt Cordaan je de mogelijkheid om een kaderopleiding te volgen. Alle SO’s van Cordaan zijn verenigd in een vakgroep. Deze vakgroep komt viermaal per jaar bij elkaar, waarbij 1 x per jaar de Raad van Bestuur aanwezig is.

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent BIG geregistreerd arts en hebt de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde afgerond. Naast een intensieve intramurale multidisciplinaire samenwerking met de zorg voor onze cliënten,  is je blik naar buiten gericht en zoek je de verbinding met ketenpartners, ziekenhuizen en andere betrokkenen. We werken evidence-based en dus verbeteren we ons handelen continu op basis van ervaringen en uitkomsten van onze zorg. Ook een goede samenwerking in de zorgketen essentieel. We werken met taakherschikking, waarbij je als duo met een basisarts samenwerkt op een afdeling. Hierdoor ontstaat ruimte voor de SO om mee te kunnen denken aan beleidsontwikkeling. Je bent een echte teamspeler en je weet anderen te inspireren en enthousiasmeren. 

 

Wat krijg je van ons?

We bieden je een boeiende positie bij een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

  • Een vast dienstverband van 32-36 uren per week
  • Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT, FWG 75 min. €4.989,- en max. €7.870,-  bruto (o.b.v. 36 uur p.w.)
  • Een hulpverleners parkeervergunning voor heel Amsterdam
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris
  • Opleidingsmogelijkheden
  •  

Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734004. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Marjo Scheffer (manager behandelzaken) 06-27744545. 

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.