Specialist ouderengeneeskunde - locatie De Buitenhof

Omschrijving

Cordaan zoekt een

Specialist Ouderengeneeskunde
voor het
expertise netwerk dementie, locatie De Buitenhof

 

Sinds september 2017 bestaat er bij Cordaan het expertise netwerk dementie. Doelstelling van dit netwerk is om goede en deskundige dementiezorg te leveren dáár waar mensen met dementie en hun familieleden zich bevinden. De onderliggende visie om tot deze zorg en ondersteuning te komen komt vanuit de Sociale Benadering Dementie van Anne-Mei The.

In de Buitenhof wonen, verdeeld over 4 afdelingen, 19 mensen met dementie. Zij wonen daar gemiddeld minder dan een jaar en hebben intensieve (palliatieve) zorg nodig waarbij we de drie domeinen van de sociale benadering dementie in de praktijk willen brengen.

Wij zoeken een bevlogen specialist ouderengeneeskunde die veel verstand van maar vooral ook een groot hart heeft voor mensen met dementie. Een arts die de regie wil nemen voor het vertalen van de sociale benadering in de intramurale zorgpraktijk. Die de mensen met dementie en hun familieleden samen met de medewerkers optimaal en creatief begeleidt tijdens hun laatste levensmaanden. Je bezoekt de mensen die opgenomen gaan worden al in de thuissituatie. Je werkt nauw samen met de psycholoog en andere disciplines waarbij het belang van de mensen met dementie en hun familieleden voorop staat.

 

 

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent BIG geregistreerd arts en hebt de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde afgerond. Naast de zorg voor cliënten is je blik naar buiten gericht en zoek je de verbinding met ketenpartners, ziekenhuizen en andere betrokkenen. We werken evidence-based en dus verbeteren we ons handelen continu op basis van ervaringen en uitkomsten van onze zorg. Hiervoor is, naast de bovengenoemde intensieve multidisciplinaire benadering, ook een goede samenwerking in de zorgketen essentieel. Je bent een echte teamspeler en je weet anderen te inspireren en enthousiasmeren. Je bent een geregistreerde kaderarts psychogeriatrie of hebt ervaring binnen dit vakgebied. Volg je de kaderopleiding psychogeriatrie of heb je de ambitie deze te volgen, dan nodigen wij je ook van harte uit om te reageren!

 

Wat krijg je van ons?

We bieden je een boeiende positie bij een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT FWG 75. Voor de diensten wordt een parkeervergunning voor hulpverleners in Amsterdam verstrekt. Je krijgt een vast contract voor 32 uur per week.

 

Enthousiast?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en voldoe jij aan bovenstaande functie-eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, bel dan voor meer informatie Marjo Scheffer (manager behandelzaken) via 06-27744545.