Specialist Ouderengeneeskundige WLZ

Omschrijving

Zet jij je expertise en enthousiasme in op zowel medisch als sociaal vlak voor de ouderenzorg? Dan ben jij de specialist ouderengeneeskunde voor de Wet langdurige zorg die we zoeken!

 

Cordaan zoekt een bevlogen specialist ouderengeneeskunde die veel verstand van maar vooral ook een groot hart heeft voor de ouderenzorg. We zoeken een specialist ouderengeneeskunde voor de langdurig zorg (WLZ) voor verschillende locaties van Cordaan. Een arts die samen wil werken in multidisciplinaire teams en de regie wil nemen.
Op alle locaties wonen bewoners met een somatische of psychogeriatrische aandoening. Verder beoordeel je complexe zorgvragen op verwijzing van de huisarts door middel van consulten in de wijk. Tevens biedt Cordaan je de mogelijkheid om een kaderopleiding te volgen. Alle SO’s van Cordaan zijn verenigd in een vakgroep. Deze vakgroep komt viermaal per jaar bij elkaar, waarbij 1 x per jaar de Raad van Bestuur aanwezig is.

Je werkt samen in een enthousiast, multidisciplinair team (behandelaren en zorg) die gezamenlijk met de cliënten, familie en mantelzorgers de verantwoordelijkheid voor de totale zorg van de bewoners dragen. Je krijgt een verantwoordelijke functie waarin je nieuwe ontwikkelingen mee vormgeeft.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent BIG geregistreerd arts en hebt de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde afgerond. Naast een intensieve intramurale multidisciplinaire samenwerking met de zorg voor onze cliënten, is je blik naar buiten gericht en zoek je de verbinding met ketenpartners, ziekenhuizen en andere betrokkenen. We werken evidence-based en dus verbeteren we ons handelen continu op basis van ervaringen en uitkomsten van onze zorg. Ook een goede samenwerking in de zorgketen essentieel. We werken met taakherschikking, waarbij je als duo met een basisarts samenwerkt op een afdeling. Hierdoor ontstaat ruimte voor de SO om mee te kunnen denken aan beleidsontwikkeling. Je bent een echte teamspeler en je weet anderen te inspireren en enthousiasmeren.

 

Wat krijg je van ons?
We bieden je een boeiende positie bij een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

  • Een vast dienstverband (uren in overleg)
  • Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT, FWG 75 min. €5.164,- en max. €8.146,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.)
  • Een hulpverleners parkeervergunning voor heel Amsterdam
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris
  • Opleidingsmogelijkheden

Enthousiast?
Solliciteer dan direct online! Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734004. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Jaap Kamphuis (manager behandelzaken) 06- 52717479.

 

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature