Stagiair leiderschapsprogramma

Omschrijving

 Ben jij geïnteresseerd in de ontwikkeling van leidinggevend talent in een grote organisatie? Wil jij ons helpen met het organiseren van events en meewerken met een aantal van onze projecten? Volg jij een relevante HBO opleiding en ben je beschikbaar voor een periode van vijf maanden waarin je drie tot vier dagen kan stage lopen? Dan wil het leiderschapsteam van Cordaan afdeling P&O jou graag ontmoeten!

 

Waar ga je werken?
Bij Cordaan vinden we dat iedere medewerker recht heeft op de aandacht van een goede leidinggevende. Onze managers hebben een belangrijke rol: zij stimuleren onze medewerkers om tot bloei te komen en hun werk goed en met plezier te kunnen doen. Hiernaast bewaakt de manager de bedrijfsvoering. Kortom, wij vragen nogal wat van hen. We vinden het belangrijk dat iedere manager vanuit deze visie leiding geeft en dit doet door het inzetten van de juiste vaardigheden en stijl. Om hen hierbij te ondersteunen bieden we een programma leiderschapsontwikkeling, speciaal voor onze managers. Het programma bestaat uit diverse leer- en ontwikkelinterventies, waaronder een aanbod dat wij met de Hogeschool van Amsterdam hebben ontwikkeld, maar ook bijvoorbeeld centrale leiderschapsdagen voor het hele management en ‘lunch & learn’ inspiratie- en kennissessies.
Het programmateam, bestaande uit vier medewerkers, is op zoek naar een stagiair die zowel in de organisatie als ontwikkeling hiervan een actieve en ondersteunende rol wil spelen. Ons kantoor is in het Havengebouw naast het Centraal Station in Amsterdam. Een ontzettend leuke stageplek waar je veel kan leren en doen!
 

Wat ga je doen?

Je speelt een belangrijke rol in de organisatie van de Leiderschapsdag (180-200 deelnemers). Je denkt mee over het programma, helpt met de voorbereiding en onderhoudt contacten met alle betrokken partijen en de deelnemers; Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en organisatie van allerlei vernieuwende leerinterventies voor managers; Je gaat aan de slag met de interne communicatie over het aanbod van het programma Leiderschapsontwikkeling; Je biedt praktische ondersteuning bij de overige werkzaamheden van het programmateam.

Vereisten

Wie ben jij?

Je zit in het derde jaar van je HBO opleiding in de richting van Opleidingskunde, Leasure & Eventsmanagement/ Vrijetijdskunde, Toegepaste Psychologie, Human Resource Management, Bedrijfskunde of vergelijkbaar en zoekt een meewerkstage of een plek voor een Proeve van Bekwaamheid. Je hebt een talent voor organiseren dat je graag verder wilt ontwikkelen. Je bent doortastend en je kunt goed creatieve oplossingen verzinnen. Jij draagt actief bij aan de optimale promotie van de interventies en events: je beschikt dus over de nodige mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden; Ten slotte; je hebt gevoel voor timemanagement en je werkt zorgvuldig. Je bent beschikbaar voor drie tot vier dagen per week. Precieze werktijden worden in overleg bepaald.

 

Wat krijg je van ons?

Je krijgt veel verantwoordelijkheid én veel begeleiding/coaching, waardoor je in korte tijd heel veel kunt leren op professioneel en persoonlijk vlak. Je krijgt een stagevergoeding van € 400 bruto per maand (bij 32 uur).


Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Margot Kijlstra op 0618766552.