Stagiair weekend Logeerhuis

Omschrijving

Natasja is 25 jaar een heeft een verstandelijke beperking. Ze heeft het geluk dat ze nog steeds thuis kan wonen. Maar de zorg voor Natasja is zwaar, en haar ouders vinden het fijn dat ze straks om het weekend naar Logeren 21+ kan. Natasja kijkt er zelf ook erg naar uit: met leeftijdsgenoten naar het zwembad, koken of samen een film kijken. Logeren 21+ zoekt stagiaires; help jij mee voor Natasja zorgen in de weekenden per
8 maart 2019? 

 

Waar ga je werken?

Per 1 maart 2019 opent Logeren 21+ in Amsterdam Noord vlakbij de NDSM-werf. Hier komen elk weekend 8 cliënten logeren in de doelgroep LVB/MVB. Deze cliënten kunnen veel zelf en zijn hier met name om hun verwanten te ontlasten en een leuk uitje te hebben. Het zijn vaak mensen die nog thuis wonen. Het pand is volledig gerenoveerd en iedereen krijgt een eigen slaapkamer. Het gebouw is niet rolstoeltoegankelijk.

 

Wat ga je doen?

Er zijn cliënten met een ZZP3 t/m ZZP7 en zij hebben vooral hulp nodig bij ADL. Zware medische zorg is niet van toepassing. Het logeerweekend loopt van vrijdag 15:00 t/m zondag 17:00. De begeleiding is bij 8 cliënten met zijn tweeën. Je onderneemt activiteiten zoals zwemmen, naar de gymzaal en samen koken.


Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent elk weekend beschikbaar voor 8-24 uur (vaste uren zijn mogelijk).
  • Je bent een alleskunner; er worden allerlei activiteiten ondernomen.
  • Je bent flexibel ingesteld. Je weet bijvoorbeeld niet van tevoren welke 8 cliënten er komen logeren.
  • Je staat stevig in je schoenen en bij voorkeur ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg;
  • Je hebt een goed gevoel voor humor en gezelligheid!

 

Wat krijg je van Cordaan?

  • Stageovereenkomst bedraagt € 310,- bruto per maand voor een stage van gemiddeld 36 uur per week of naar rato, inclusief onkostenvergoeding (waaronder mede de reiskosten woonwerkverkeer en telefoonkosten worden verstaan).
  • Het is mogelijk om elk weekend vaste uren te kiezen.
  • Stagevergoeding bedraagt CAO Gehandicaptenzorg.
  • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!
  •  

Interesse?

Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren en dan nemen we direct je sollicitatie in behandeling. Als je vragen hebt over de stage kun je contact opnemen met Monique of Soraya  van het Stagebureau op 020-4356280 (bereikbaar van 8:00-10:00 en 15:00-17:00 uur).


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.