Omschrijving

De afdeling AO/IC heeft als doel aantoonbaar in control te zijn op de risico’s in de bedrijfsprocessen. De afdeling doet dit door het beschrijven van de administratieve organisatie van Cordaan en door het doen van interne controles op de beheersing van de risico’s hiervan. De afdeling heeft een adviserende rol waar het gaat om het beschrijven en optimaliseren van de werkprocessen en bij het implementeren van de administratieve organisatie van Cordaan en een onafhankelijke positie waar het gaat om de interne controles. De interne controles worden uitgevoerd door middel van audits, zowel intern, als bij onze onderaannemers en door middel van deelwaarnemingen. De afdeling bestaat uit een manager, drie fulltime AO/IC functionarissen en een parttime administratief medewerker. De stagiair zal door een van de fulltime functionarissen begeleid worden.

Vereisten

Wie ben jij?
De stagiair die wij zoeken is een derdejaars student Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Accountancy en heeft zin in een meewerk stage. Dat betekent meedraaien in het team en audits uitvoeren, interne controle werkzaamheden oppakken en zorgprocessen (helpen) beschrijven. Daarvoor is het nodig dat je in het derde jaar van je HBO opleiding zit. Daarnaast heb je de volgende competenties: je bent analytisch, integer, kritisch, leergierig en je werkt accuraat.

Waar ga je stagelopen? 

De werkplek van de stagiair is het hoofdkantoor van Cordaan in het Havengebouw naast Amsterdam Centraal (De Ruijterkade 7). Het Havengebouw is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer (trein, metro, tram, bus, pont). De afdeling AO/IC werkt deels vanuit huis en deels (op vaste dagen) vanuit het Havengebouw. Cordaan is de grootste Amsterdamse zorgaanbieder voor alle zorg die niet door de ziekenhuizen aangeboden wordt (Care vs Cure). Deze zorg wordt gefinancierd vanuit de Zorgverzekeringswet, de Wet langdurige zorg, de Jeugdwet, de Wet Maatschappelijke ondersteuning en de Forensische zorg. Cordaan biedt met 6.000 medewerkers zorg en ondersteuning aan 16.000 cliënten in ggz, gehandicaptenzorg, verpleeghuis- en thuiszorg.


Enthousiast? En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anne-Marie Blaauw via ablaauw@cordaan.nl of 0611484776.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature