Studentenbaan als gastvrouw/heer – De Marke De Meenthoek

Omschrijving

Ben jij student en volg je een zorggerelateerde opleiding en ben je opzoek naar een zomerbaan? Kom dan lekker bijverdienen bij Cordaan. Voor onze locatie De Marke - De Meenthoek in Huizen zoeken wij gastvrouwen en heren voor de zomerperiode.

 

De Baan
Bij Cordaan helpen we iedereen die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig heeft. De functie van gastvrouw/heer omvat taken die gericht zijn op het ondersteunen van cliënten en de zorgprofessionals. Hulp bieden aan ouderen die in het proces van ouder worden problemen ondervinden bij de zelfredzaamheid. Als gastvrouw/heer draag je hieraan bij door rekening te houden met de individuele wensen van de cliënt. Je kerntaken zijn:

  • Begeleiding bij de maaltijden en drinkrondes;
  • Ondersteuning bieden bij activiteiten;
  • Huishoudelijke werkzaamheden (zoals hygiëne);
  • Toezicht houden op de huiskamer en veranderingen in de gezondheidssituatie van cliënten tijdig signaleren;
  • Tegenover familieleden en andere betrokkenen stel jij je gastvrij op met de juiste inlevingsvermogen en deskundigheid;
  • Indien in bezit van diploma helpende: ondersteuning bij ADL verzorging.

In het kader van het bevorderen van wonen en welzijn wordt er een vakbekwaamheid training aangeboden op het gebied van: welzijn, gastvrijheid, activiteiten, veilig werken, fysieke belasting, hygiëne en voeding. Een mooie kans voor jou om je verdiepen te verdiepen in de zorg!

 

Waar ga je werken?
De Marke - De Meenthoek in Huizen is een unieke locatie vanwege haarcombinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. De Marke - De Meenthoek is gelegen in ’t Gooi en ligt aan het eind van de Utrechtse Heuvelrug en in de nabijheid van Amsterdam.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent 18 jaar of ouder en bent de zomer beschikbaar (van begin juni tot eind augustus 2020;
  • Je volgt een zorggerelateerde opleiding; 
  • Je krijgt van ons een min/max contract met mogelijkheid tot verlenging bij gebleken geschiktheid;
  • Flexibel inzetbaar volgens rooster, ochtend en avond;

Wat krijg je van ons?
Een leuke en afwisselende zomerbaan waar je inzet gewaardeerd wordt door collega’s en cliënten. Wij bieden je een aantrekkelijk uurloon tussen de €10,17 en €13,62 (bruto) per uur afhankelijk van je ervaring en leeftijd. Dit salaris is conform CAO VVT, FWG 15.

 

Enthousiast?
Solliciteer dan direct online! We ontvangen graag een korte motivatie en CV. Je hoort binnen 2 weken of wij je uitnodigen om kennis te maken. Het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Voor vragen kan je terecht bij Nicole Bakker (teammanager) via 06-27744614.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature