Omschrijving

Wil jij liever voorkomen dan genezen? Heb jij een hart voor de ouderenzorg en hou jij van een gevarieerde dagindeling? Kom dan als tandheelkundig preventiemedewerker werken bij Cordaan. Voor onze ouderenzorg locaties in Amsterdam Zuid zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, empathische en flexibele tandheelkundig preventiemedewerker voor 16 uur per week.


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (16 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Deze uren zijn flexibel in te delen, in overleg met je collega’s;
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 35 min. €1.960,- en max. €2.845,- bruto o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Gedeeltelijke reiskostenvergoeding;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing.

Wie ben je?
Je bent in het bezit van een mbo-niveau 4 diploma als preventieassistent of vergelijkbaar.
Je hebt een hart voor de ouderenzorg, hebt aantoonbare affiniteit en/of ervaring met ouderen en blijft altijd professioneel. Verder heb je:

 • Kennis van psychogeriatrie (pré);
 • Kennis van mondzorg en kan goed anticiperen op de tandarts;

Verder ben je:

 • Stressbestendig en nauwgezet;
 • Altijd bezig met het maken van doelen en je kijkt graag vooruit;
 • Communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling en heb je goede sociale vaardigheden;
 • In staat goed je eigen werk goed uit te voeren zonder hulp van anderen;
 • Vind je het leuk om medewerkers te coachen en kan je Cordaan goed vertegenwoordigen!

Wil jij de beste mondzorg verlenen voor onze bewoners en lijkt het je leuk om een allround baan te hebben met eigen verantwoordelijkheden? Lees dan zeker nog even verder.


Wat ga je doen?

Als tandheelkundig preventiemedewerker assisteer je de tandarts, met behandelingen indien nodig en in de communicatie met de eerste contactpersoon van de bewoner, de bewoner zelf en wanneer nodig de arts. Dit allemaal wat betreft de behandeling en de eventuele mondzorg problematiek. Wanneer de tandarts afwezig is doe je de triage van spoedklachten. Je geeft scholing en instructies, op het gebied van mondverzorging/mond- aandoeningen en mond-voorzieningen, aan de zorgverleners. Dit draagt bij aan de kwaliteit van mondzorg voor de bewoners. Deze scholing geef je in groepsverband. Je zorgt voor een soepele gang van zaken en communicatie tussen de tandartspraktijk en de zorgafdelingen en zorgt ervoor dat de juiste informatie bij de afdelingen aanwezig is. Bijvoorbeeld over de werkwijze van de tandartspraktijk en contactinformatie. Indien bewoners een consult nodig hebben voor een behandeling zorg je voor begeleiding en transport, ook als de client in de behandelkamer moet worden behandeld en van een andere locatie moet komen. Je draagt er zorg voor dat de afspraak in de agenda van de cliënt en in de algemene zorgagenda komt te staan. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling, zoals het terminaal protocol. Als tandheelkundig preventie medewerker speel je dus een coördinerende rol, voer je administratieve en communicatieve werkzaamheden uit op het gebied van tandheelkundige zorg!

Vereisten

Waar ga je werken?
Wij zoeken een tandheelkundig preventie medewerker voor drie locaties van Cordaan in Amsterdam Zuid. Dit zijn De Buitenhof, Buitenveldert, D’ Oude Raai en Beth Shalom. Je standplaats zal zijn op de Buitenhof, op deze locatie is ook de behandelkamer en zijn diverse disciplines werkzaam. Het feit dat je op meerdere locaties werkt vraagt een flexibele houding. Gedurende de week voer je op de locaties je werkzaamheden uit, je werkt dus deels ambulant. Je werkt samen met verschillende behandelaren en zorgverleners, het multidisciplinaire team. Onze woon- en zorgcentra bieden o.a. diverse vormen van wonen, welzijn, services, behandeling en zorg. Dit varieert van beperkte ondersteuning tot aan intensieve verpleging van mensen met een chronische ziekte.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Fine Sijmonsbergen - Wessing (preventieassistent) via 06-25637158.

Wil je graag een rondleiding of eerst eens een kop koffie met ons drinken? Je bent van harte welkom! Schroom niet om contact met Fine op te nemen voor verdere vragen of informatie. We bespreken graag de mogelijkheden met elkaar en wie weet word jij net zo enthousiast als ons van deze functie. Solliciteren is mogelijk tot vrijdag 10 december a.s.

Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature