Omschrijving

Cordaan is volop in ontwikkeling! Veranderingen, nieuwe initiatieven, samen vorm geven aan de toekomst, zijn begrippen die erg op ons van toepassing zijn. De GRZ afdeling in In Het Zomerpark (Nieuw-Vennep) is op zoek naar een teamcoördinator. Deze rol bestaat nu een jaar en wordt ook op deze afdeling neergezet. Ben jij een enthousiaste verpleegkundige die toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière? Heb jij leidinggevende vaardigheden en kan jij met je vakinhoudelijke kennis jouw team inspireren en creëer je een sfeer waarin ontwikkelen, continu verbeteren en samenwerken de basis vormt? Solliciteer dan direct.

Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract (min. 32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO VVT, FWG 50 min. €2.554,- en max. €3.707,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
  • Reiskostenvergoedingen en fietsenplan.

Wie ben je?
Je bent een enthousiaste fulltime verpleegkundige die toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière. Je vindt het leuk om de rol van teamcoördinator stevig neer te zetten op de afdeling en gaat er 100% voor. Verder werk je ook nog graag op de werkvloer om in contact te blijven met het werk en de ontwikkelingen daarin. Je levert vanuit jouw voorbeeldfunctie een bijdrage aan de dagelijkse cliëntgebonden zorg en begeleiding conform het zorgplan. Verder:

  • Beschik je over een opleiding tot verpleegkundige (mbo niveau 4) en hebt ruime werkervaring;
  • Kan je deze functie zelfstandig (onder leiding van manager) uitvoeren;
  • Bij het leidinggeven en het bewaken en verbeteren van de kwaliteit en continuïteit van zorg zijn vaardigheden als stimuleren, corrigeren, coachen, overtuigingskracht en inlevingsvermogen sociale vaardigheden die je beschikt;
  • Ben je een echte teamplayer, je kunt verbindingen leggen tussen de mensen met uiteenlopende werkstijlen vanuit een multiculturele achtergrond. Je bent in staat draagvlak te creëren voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg door verbinding te maken met cliënten, familieleden en medewerkers.

Vereisten

Wat ga je doen?
In deze nieuwe functie ben jij als teamcoördinator het aanspreekpunt voor jouw medewerkers van de GRZ afdeling (circa 20 medewerkers) in In Het Zomerpark. Als teamcoördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor je team. Je draait (60%) van de tijd mee in de zorg. De overige uren (40%) ben je bezig met de organisatie van de afdeling. Zo ben je verantwoordelijk voor het rooster, de vakantieplanning, kort verzuim en voer je de jaargesprekken. Als teamcoördinator werk je nauw samen met de manager. Daarnaast heb je vijf collega teamcoördinatoren binnen het domein Specialistische Zorg Ouderen met wie je samenwerkt. Deze collega’s werken op andere locaties in Amsterdam.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Liesbeth Riedijk (manager) via 06-15907439. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.


Reageren kan tot met 31 januari 2021. De sollicitatiegesprekken zullen begin februari gepland worden.


Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature