Omschrijving

Cordaan is volop in ontwikkeling! Veranderingen, nieuwe initiatieven, samen vorm geven aan de toekomst zijn begrippen die erg op ons van toepassing zijn. Op onze CVA-afdeling willen we de best mogelijke CVA-zorg neerzetten. Ben jij een enthousiaste verpleegkundige die toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière? Heb jij leidinggevende vaardigheden en kan jij met je vakinhoudelijke kennis jouw team inspireren en creëer je een sfeer waarin ontwikkelen, continu verbeteren en samenwerken de basis vormt? Solliciteer dan direct.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (min. 32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 50 min. €2.631,- en max. €3.818,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing. Zoals deelname aan het leiderschapsprogramma van Cordaan, met diverse scholingsmogelijkheden;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Gedeeltelijke reiskostenvergoeding en fietsenplan. Fiets stuk? Cordaan vergoedt reparaties aan je fiets tot €80,- euro per jaar;

Wie ben je?
Je bent een enthousiaste verpleegkundige die toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière. Je staat voor je team en je gaat voor kwaliteit. Je bent de verbinder tussen zorg en disciplines. Je levert vanuit jouw voorbeeldfunctie een bijdrage aan de dagelijkse cliëntgebonden zorg en begeleiding conform het revalidatieplan. Je denkt mee over de toekomst van de geriatrische revalidatie en staat open voor ontwikkeling en innovatie. Verder:

 • Beschik je over een opleiding tot verpleegkundige (min. mbo niveau 4) en hebt relevante werkervaring;
 • Kan je deze functie zelfstandig (onder leiding van een manager) uitvoeren;
 • Bij het leidinggeven en het bewaken en verbeteren van de kwaliteit en continuïteit van zorg zijn vaardigheden als stimuleren, corrigeren, coachen, overtuigingskracht en inlevingsvermogen sociale vaardigheden die je nodig hebt;
 • Ben je een echte teamplayer. Je kunt verbindingen leggen tussen de mensen met uiteenlopende werkstijlen vanuit een multiculturele achtergrond. Je bent in staat draagvlak te creëren voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg door verbinding te maken met cliënten, familieleden en medewerkers.

Vereisten

Wat ga je doen?
In deze functie ben jij als teamleider de leidinggevende voor jouw medewerkers van de GRZ CVA-afdeling A2 in Hof van Sloten (circa 20 medewerkers). Je draait (60%) van de tijd mee in de zorg. De overige uren (40%) ben je bezig met de organisatie van de afdeling. Zo ben je verantwoordelijk voor het rooster, de vakantieplanning, kort verzuim en voer je de jaargesprekken. Als teamleider werk je nauw samen met de manager. Daarnaast heb je drie collega teamleiders binnen Hof van Sloten en nog twee op de andere GRZ-locaties van het domein Specialistische Zorg voor Ouderen.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Nelleke Joseph (manager) via 06-38313366.

Solliciteren kan tot 2 mei a.s.


Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature