Omschrijving

Cordaan Jeugd draagt bij aan een waardevol leven, een goede ontwikkeling voor de kinderen en goede opvoeding en ouderschap voor de ouders. Op de Alphons Laudy VSO zijn twee Zorgonderwijsgroepen van Cordaan Jeugd gehuisvest in de school, daarnaast zijn we vanuit Cordaan Jeugd binnen de school werkzaam met ons Specialistisch Jeugdzorg Speciaal Onderwijs (SJSO)- team. We zijn voor dit team op deze school per 1 juli 2021 (of startdatum in goed overleg) op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste teamleider. Ben jij de persoon die wij zoeken? Lees dan snel verder om te kijken of deze vacature bij jou past.

Wat ga je doen?
Als teamleider heb je regie in het team zodat kinderen en jongeren ondersteuning krijgen op basis van hun hulpvraag en ondersteuningsplan. Je volgt de voortgang van het werk, signaleert problemen in de planning en voortgang en gaat hierover het gesprek aan. Je bent vraagbaak voor collega's, school en anderen en draagt kennis over. Je werkt volgens de visie en vanuit “de bedoeling”. Je denkt mee over praktische en beleidsmatige zaken die de zorgonderwijsgroep en SJSO aangaan en weet dit om te zetten in concrete acties en plannen. Je hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen binnen de (jeugd) zorg en onderzoekt of deze bruikbaar zijn bij Cordaan Jeugd. 

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding.
 • Je bent beschikbaar voor 28 tot 32 uur.
 • Je hebt ruime ervaring in het werken met kinderen en/of jongeren met een verstandelijke beperking en bijkomende psychosociale en maatschappelijke problematiek.
 • Je hebt ervaring in het coachen van teams. 
 • Je hebt kennis van, of bent bereid je te verdiepen in, zorgindicaties, Jeugdwet en gemeentelijke beschikkingen.
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding. 
 • Je gaat uit van mogelijkheden en bent flexibel genoeg om te kunnen werken in een dynamische werkomgeving. 
 • Je staat stevig in je schoenen en je kunt collega's enthousiasmeren om de best mogelijke zorg te leveren.

Vereisten

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die zich continue aan het verbeteren is en de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn.

 • Salaris in schaal FWG 50 van de CAO Gehandicaptenzorg (min. €2.425,- en max. €3.634,- bruto per maand o.b.v. 36 uur);
 • Een uitstekende pensioenregeling.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen. 
 • Diverse scholingsmogelijkheden, bij Cordaan kom je tot bloei! 
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan.
 • Leuke collega's!

Afhankelijk van je profiel en onze kennismaking kan een assessment onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn.

Enthousiast?

Lijkt dit je wat? Jij kunt ook komen werken bij Cordaan door nu te solliciteren. We ontvangen graag je cv en motivatiebrief. Laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent en wie weet ben jij straks teamleider bij Cordaan Jeugd. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Marieke Heinsman (manager Cordaan Jeugd) via 06-46425119. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.
De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 gesprekken en vinden bij uitnodiging plaats op 11 of 12 mei en 17 mei 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature