Omschrijving

Ben jij een ervaren coördinator of persoonlijk begeleider en zoek je naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature voor teamleider bij Landlust in Diemen echt iets voor jou! In deze veelzijdige functie kun je jouw leidinggevende vaardigheden combineren met praktisch werk op de werkvloer. Je krijgt de kans om een team van begeleiders aan te sturen en te ondersteunen, terwijl je tegelijkertijd ook betrokken blijft bij de dagelijkse gang van zaken. Bij Cordaan bieden we een inspirerende werkomgeving waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Spreekt deze uitdaging jou aan? Solliciteer dan direct! 

Wat krijg je van ons? 

 • Een jaarcontract voor 28-32 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling;  
 • Salaris conform CAO GHZ FWG 50; (min. €2.899,- en max.€4.140,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week) 
 • Je bent voor 50% meewerkend en voor 50% stuur je het team aan.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar; 
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO; 
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz; 
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega! 
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding. 

Wat ga je doen? 

Als meewerkend teamleider krijg je bij Cordaan de kans om jouw leidinggevende kwaliteiten te combineren met jouw passie voor zorgverlening. Jouw team bestaat uit begeleiders van de dagbesteding en samen zorgen jullie voor een warme en professionele zorgomgeving. Door dicht bij het team te staan, weet je precies wat er speelt en kun je goed inspelen op de behoeften van jouw teamleden en cliënten/deelnemers. Je krijgt de mogelijkheid om nauw samen te werken met verschillende disciplines, waaronder trajectcoördinatoren en gedragsdeskundigen. Zo kun je jouw kennis en ervaring optimaal benutten om jouw team te ondersteunen in het bieden van hoogwaardige zorg. Bovendien draag je bij aan het uitvoeren van het personeelsbeleid en het organiseren van goed werkoverleg. Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie waarin je jouw talenten en expertise ten volle kunt benutten. 

Vereisten

Wie ben jij? 

 • Je hebt een afgeronde MBO+ of HBO- opleiding in de richting van zorg en welzijn; 
 • Je bent beschikbaar voor 28-32 uur per week; 
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een coördinerende functie of als persoonlijk begeleider; 
 • Je bent sociaal sterk (inlevingsvermogen, overtuigingskracht) en je lost problemen op; 
 • Je kunt goed coachen (luisteren, motiveren, reflecteren); 
 • Je beweegt makkelijk tussen medewerkers met verschillende werkstijlen met verschillende multiculturele achtergronden;
 • Je kan naast zelfstandig ook goed in een team werken; 
 • Je kunt het goede voorbeeld neerzetten en doen wat nodig is. 

Waar ga je werken?  

Dagcentrum Landlust is een rustig gelegen actief en sfeervol dagactiviteitencentrum in een verbouwde boerderij aan de rand van het Diemerbos in Diemen vlak naast Amsterdam Zuidoost. We bieden onze cliënten een veilige en stimulerende omgeving waar iedereen zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen en stapjes kan maken in het aanleren van vaardigheden. Het activiteitenaanbod is verdeeld in een aantal groepen met ieder zijn eigen doelgroep en expertise. De cliënten zijn volwassen en hebben een verstandelijke beperking. 

Enthousiast? 

Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. De sollicitatieprocedure loopt tot 20 novemberControleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.  

Heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met de manager Renata Wieringa via (rwieringa@cordaan.nl / 06 50630174). Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eileen Kooger (Recruiter) via ekooger@cordaan.nl of bel naar 06-39 53 40 52. 

Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. 


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature