Omschrijving

Heb je ervaring als persoonlijk begeleider of vergelijkbaar in de gehandicaptenzorg en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een klein team in het weekend aansturen en spreekt de combinatie van uitvoering en leidinggeven je aan? Wij zijn op zoek naar een teamleider voor ons logeerhuis in Amsterdam Noord. Word jij onze nieuwe collega?

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 24-32 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg in FWG 50 (€2.728 - €3.894 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?

In deze uitdagende functie heb je zowel inhoudelijke als (operationeel) leidinggevende verantwoordelijkheid. Je bent verantwoordelijk voor de aanmeldingsprocedure waarbij je de aanmeldingsgesprekken voert met familie en cliënten observeert bij de dagbesteding. Je stemt deelname af met familie en andere betrokken en draagt zorgt voor goede documentatie in het cliëntsysteem. Je bent verantwoordelijk voor verdere kwaliteitsontwikkeling van het logeren en voor het goede verloop van de logeerweekenden. Je coördineert de zorgverlening, voert het personeelsbeleid uit en je zorgt voor goed werkoverleg. Het team bestaat uit begeleiders en ondersteunend begeleiders. Je werkt samen met gedragsdeskundige, de dagbesteding en de manager die eindverantwoordelijk is. Je draagt bij aan de uitbreiding van het logeren naar een doordeweeks aanbod op de locatie.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een HBO zorgdiploma

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de functie persoonlijk begeleider of vergelijkbaar en hebt werkervaring met de doelgroep MVB / EVB

 • Je bent bereid om in het weekend te werken. In ieder geval op vrijdag en zaterdag; in de toekomst kan dit veranderen bij uitbreiding van het logeren.

 • Je kunt goed samenwerken en organiseren en je beschikt over persoonlijk leiderschap. Je hebt ervaring met coördinerende taken en kunt je collega’s meenemen, coachen en inhoudelijk en organisatorisch aansturen

 • Je bent creatief en denkt out of the box en in mogelijkheden; je draagt graag bij aan nieuwe ontwikkelingen in de zorg.

 • Je hebt kennis van en respect voor verschillende culturen en levensbeschouwingen;

 • Je kunt het goede voorbeeld neerzetten en doen wat nodig is.

Waar ga je werken?

Je gaat werken op de locatie Logeren 21+ in Amsterdam Noord. Hier komen elk weekend zo´n 9 cliënten logeren in de doelgroep matig tot ernstig verstandelijk beperkt (MVB / EVB). Ook is er sprake van moeilijk verstaanbaar gedrag en/of meervoudige beperkingen. Sommige cliënten zitten in een rolstoel en veel cliënten hebben hulp en ondersteuning nodig bij ADL. Je onderneemt als (klein) team activiteiten zoals spel in de gymzaal, bezoek aan de nabijgelegen kinderboerderij, zwemmen, spelletjes doen en samen koken. Het Logeerhuis is momenteel geopend van vrijdagmiddag tot zondagmiddag. In 2023 hopen we het logeren stap voor stap uit te breiden naar logeren door de week. 

Het logeren is onderdeel van het programma Kleurrijk Ontzorgen:  https://www.youtube.com/watch?v=tdd3VDU2).

Enthousiast?
Solliciteer hier direct online! Solliciteren is mogelijk tot 10 februari. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App, bel of mail dan met Romy van Beek recruiter via rvanbeek@cordaan.nl of 06 38 69 07 48. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Fenne Verhoeven, manager Kleurrijk Ontzorgen via fverhoeven@cordaan.nl of 06-27744682.

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature